Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac donarà la benvinguda als nadons amb la segona edició del projecte ‘Hola, ja soc aquí'
L´Àrea de Dona i Polítiques d´Igualtat reprèn aquesta iniciativa estrenada l´any passat per acompanyar les famílies durant els primers mesos de vida dels seus fills i filles.

Per aquest 2024, l’Àrea de Dona i Polítiques d’igualtat torna a posar en marxa el projecte ‘Hola, ja soc aquí’, per donar la benvinguda als nadons del municipi. L'arribada d'un bebè a la família està plena d'emocions i també de certa inquietud. Són moltes preguntes i dubtes que apareixen davant aquesta nova etapa com a pares, mares i respecte a la criança d'un nadó.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ofereix serveis d’ajuda i acompanyament a les famílies en aquests primers mesos de vida. Les famílies que vulguin participar, rebran la visita a domicili de l'educadora Eva i la psicòloga Mery, per conèixer-les i oferir suport en la nova etapa, alhora que informar dels serveis públics dirigits a la petita infància.


Vies d'accés al programa:


Activitats d’‘Hola, ja soc aquí’

El programa inclou diferents activitats, com una fotografia grupal dels naixements de l’any anterior. Tindrà lloc el 3 de febrer a les 11:30 h a l’Església de Santa Maria. A més, s’oferirà un piscolabis perquè les famílies participants puguin conèixer-se. Cal confirmar assistència enviant un correu a cdst.igualtat@caldetes.cat o trucant a Serveis Socials (937 911 542).

A més, un dimarts al mes s’oferiran xerrades en família, relacionades amb la petita infància, a l’Escola Bressol del Municipi. Són obertes a tothom. Tindran lloc els dies 6 de febrer, 5 de març, 9 d’abril, 7 de maig i 4 de juny de 17 a 18 h i hi haurà servei de canguratge.
 
De 22 naixements que consten al padró del 2023, s’han visitat 16 famílies domicili per donar la benvinguda, explicar el servei i oferir un petit sonall com a regal.

En aquestes xerrades es tractaran temes relacionats amb la petita infància: criança, educació, els neguits i tot allò que fa referència al benestar dels més petits i de les seves famílies.

Hola ja sóc aquí

Hola ja sóc aquí

Xerrades en família

Informació publicada el 15 de gener de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05