Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Inici > Alcaldia > Salutació de l'alcaldessa


Rosa_PouBenvingudes i benvinguts a aquest espai virtual que volem compartir amb vosaltres.

Des del consistori treballarem per tal que aquest mitjà sigui tan transparent i eficaç com sigui possible.

Per això us demanem que ens feu arribar tots els vostres suggeriments i les vostres inquietuds a través de les eines que trobareu al vostre abast dins aquest lloc web.

Per als que viviu a Caldes d’Estrac, ens agradaria aprofitar aquest espai per fer-nos més propers i treure el màxim profit de les noves tecnologies. També per tenir-vos informats de tots els actes i notícies de la vida diària del nostre poble.

Als que ens descobriu per primera vegada, ens agradaria fer-vos venir ganes de visitar-nos. I que us enamoréssiu del poble.

El nostre és un poble petit, amb l’encant especial que li dóna el termalisme arran de mar i amb una situació geogràfica magnífica, entre turons i platges acollidores.

La cultura tradicional s’hi troba molt present a través de les nostres entitats, que en mantenen viva la flama. I la Fundació Palau és un valor molt atractiu que permet apropar-nos a l’obra de Picasso i a la figura de Josep Palau i Fabre.

Podreu passejar pel casc antic, pel parc Muntanyà, pel passeig del Anglesos... i acostar-vos a visitar el broll d’aigua calenta. Podreu trobar un espai tranquil on prendre una copa i també gaudir d’excel•lents propostes gastronòmiques.

Us convidem a descobrir-nos de primera mà després d’aquesta passejada virtual per la nostra pàgina.

Mentrestant seguirem treballant per ser un ajuntament obert en un poble obert.

Per tots vosaltres.

Rosa Pou
Alcaldessa