Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Art i gastronomia es donen la mà durant la 22a pesolada
Els comensals que provin el menú especial de les jornades gastronòmiques del pèsol gaudiran d'una entrada per visitar la Fundació Palau


baner_logo_pesolada.Un any més la Fundació Palau col•labora amb els restauradors implicats amb la 22a pesolada obsequiant a cada comensal que esculli un dels menús de la pesolada amb una entrada al museu.

Amb aquesta entrada els convidats podran gaudir no només de l'exposició permanent de la fundació, sinó també de l'exposició temporal: ‘Picasso no s’acaba mai’, una mostra de les edicions especials i limitades de llibres il•lustrats, de llibrets d’exposicions, de cartells, de facsímils de les llibretes de treball de Picasso i d’alguns dels esbossos per a la creació del Gernika.

Per gaudir d'aquesta promoció, les persones interessades només hauran d'agafar la invitació que els donaran els restauradors, un cop demanat el menú especial de la pesolada, i on consta el segell del restaurant on han degustat el plat. Amb aquesta invitació podran accedir lliurament a les dues exposicions de la Fundació Palau.

Cal destacar que aquest any són dotze els restaurants que s'han adherit a la celebració de la pesolada amb un menú especial: Voramar, Can Suñé, Marola, Fonda Manau, El Taller, El Vellard, Pizzeria Estrac, La Bodegueta, Hotel Colon, Solstici, Sotavent, 39 Cultura i Verdura i La Tasqueta de Caldes.

Coneix tots els detalls de la pesolada [+]

Informació publicada el 7 d'abril de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05