Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Art i gastronomia es donen la mā durant la 22a pesolada
Els comensals que provin el menú especial de les jornades gastronōmiques del pčsol gaudiran d'una entrada per visitar la Fundaciķ Palau


baner_logo_pesolada.Un any més la Fundaciķ Palau col•labora amb els restauradors implicats amb la 22a pesolada obsequiant a cada comensal que esculli un dels menús de la pesolada amb una entrada al museu.

Amb aquesta entrada els convidats podran gaudir no només de l'exposiciķ permanent de la fundaciķ, sinķ també de l'exposiciķ temporal: ‘Picasso no s’acaba mai’, una mostra de les edicions especials i limitades de llibres il•lustrats, de llibrets d’exposicions, de cartells, de facsímils de les llibretes de treball de Picasso i d’alguns dels esbossos per a la creaciķ del Gernika.

Per gaudir d'aquesta promociķ, les persones interessades només hauran d'agafar la invitaciķ que els donaran els restauradors, un cop demanat el menú especial de la pesolada, i on consta el segell del restaurant on han degustat el plat. Amb aquesta invitaciķ podran accedir lliurament a les dues exposicions de la Fundaciķ Palau.

Cal destacar que aquest any sķn dotze els restaurants que s'han adherit a la celebraciķ de la pesolada amb un menú especial: Voramar, Can Suņé, Marola, Fonda Manau, El Taller, El Vellard, Pizzeria Estrac, La Bodegueta, Hotel Colon, Solstici, Sotavent, 39 Cultura i Verdura i La Tasqueta de Caldes.

Coneix tots els detalls de la pesolada [+]

Informaciķ publicada el 7 d'abril de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05