Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Millorant l'accessibilitat
La regidoria de Via Pública i Serveis Urbans duu a terme diferents actuacions per millorar la mobilitat a la Riera.
170214_riera170214_riera_actuacio_a.jpg170214_riera_actuacio.jpga_riera_fanalw.jpga_riera_accesw.jpg

Com es pot veure a les imatges aquest ha estat el resultat de l’actuació de millora a l’accessibilitat que s’ha dut a terme al carrer de la Riera on ja es va canviar un dels fanals que dificultava el pas i on s’han previst un seguit d’actuacions més per facilitar l’accés a tots els vianants.

La regidoria de Via Pública aposta en la millora de l'accessibilitat del municipi com eix essencial per a la progressiva transformació dels espais, béns i serveis públics per millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat, gent gran o de mobilitat reduïda. Això facilita l'activitat física d'aquest segment de la població, disminueix l'aïllament i n'augmenta el confort emocional i la cohesió social.

L'accessibilitat constitueix un dret fonamental per a tota la ciutadania, no només per a les persones amb disminució. El concepte d'accessibilitat cal entendre'l des d'una perspectiva àmplia: totes les persones tenen dret a gaudir de la ciutat i de tots els seus serveis.

Fent els entorns més accessibles, millorem aspectes qualitatius de comoditat i seguretat. Resulta, doncs, indispensable la intervenció pública en el foment i desenvolupament de polítiques socials encaminades a promocionar l'accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques per tal de garantir la qualitat de vida  de tots els ciutadans.

Informació publicada el 14 de febrer de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05