Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 09
Pancarta 01
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Millorant l'accessibilitat
La regidoria de Via Pública i Serveis Urbans duu a terme diferents actuacions per millorar la mobilitat a la Riera.
170214_riera170214_riera_actuacio_a.jpg170214_riera_actuacio.jpga_riera_fanalw.jpga_riera_accesw.jpg

Com es pot veure a les imatges aquest ha estat el resultat de l’actuaciķ de millora a l’accessibilitat que s’ha dut a terme al carrer de la Riera on ja es va canviar un dels fanals que dificultava el pas i on s’han previst un seguit d’actuacions més per facilitar l’accés a tots els vianants.

La regidoria de Via Pública aposta en la millora de l'accessibilitat del municipi com eix essencial per a la progressiva transformaciķ dels espais, béns i serveis públics per millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat, gent gran o de mobilitat reduīda. Aixō facilita l'activitat física d'aquest segment de la poblaciķ, disminueix l'aīllament i n'augmenta el confort emocional i la cohesiķ social.

L'accessibilitat constitueix un dret fonamental per a tota la ciutadania, no només per a les persones amb disminuciķ. El concepte d'accessibilitat cal entendre'l des d'una perspectiva āmplia: totes les persones tenen dret a gaudir de la ciutat i de tots els seus serveis.

Fent els entorns més accessibles, millorem aspectes qualitatius de comoditat i seguretat. Resulta, doncs, indispensable la intervenciķ pública en el foment i desenvolupament de polítiques socials encaminades a promocionar l'accessibilitat i la supressiķ de les barreres arquitectōniques per tal de garantir la qualitat de vida  de tots els ciutadans.

Informaciķ publicada el 14 de febrer de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05