Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Fira del Playmōbil
Inscriu-te!

Arriba la cinquena ediciķ de la Fira del Playmobil

S´ha disposat que els participants puguin comenįar a construir el seu aparador, de temātica lliure, el divendres 15 de marį entre les 17h i 20h a la Sala Cultural.

190129_playmobilcartell

Consulta les bases del concurs:

1. Poden participar-hi totes aquelles persones que així ho desitgin.

2. Cada participant disposarā d’un espai de 80 x 80 per a realitzar el seu diorama. Podrā utilitzar clicks de Playmobil i qualsevol dels complements de la marca.

3. No s’acceptaran muntatges previs d’una part del diorama o de la decoraciķ del mateix.

4. Els participants podran portar material decoratiu (pedres, herba, etc.) i eines per crear el paisatge del seu diorama.

5. Quedan prohibits diorames de la 1Ē i 2Ē guerra mundial o altres guerres contemporānies.

6. El concurs consta d’una única categoria. S’atorgarā un premi al guanyador, segon i tercer lloc que consistirā en una caixa de Playmobil.  La resta de participants tindran un obsequi Playmobil per haver concursat.

7. Per tal de participar al concurs, és imprescindible inscriure’s omplint el formulari que trobareu al web de l'ajuntament.

8. El període d’inscripciķ finalitza el 14 de marį.

9. Les places sķn limitades.

10. Serā imprescindible que els participants muntin el seu diorama el divendres 15 de marį  a partir de les 17h de la tarda. Quedaran exposats fins a les 19h de la tarda del dia 17 de marį.

11. Es farā entrega dels premis el dia 17 de marį a les 19:00h en el mateix recinte.
Per participar només cal que omplis el formulari que apareix a continuaciķ:

*
*
*
*
*

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.
Informaciķ publicada el 2 de febrer de 2018

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05