anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
EMPRESES I COMERĮOS
Cliensol
Disseny elčctric,energia sostenible
 • Solucions professionals per a l’estalvi energčtic

  cliensol_inaguracion2.jpgEstalviar energia sent conscient del consum que es genera i coneixent amb exactitud d’on prové el gast. Aquesta va ser la idea innovadora que es va materialitzar en una empresa ubicada en el sector de les noves tecnologies: Cliensol.

  Com? Aquesta empresa de nova creaciķ situada al Camí Ral, 41 de Caldes ha implementat un sistema per controlar el consum de llum, aigua i electricitat proporcionant informaciķ en temps real, fācil d’utilitzar i a l’abast de qualsevol persona. A partir de 75 euros els usuaris poden gestionar els seus consums i cončixer amb exactitud d’on provenen les seves despeses sense patir les sorpreses que molt sovint suposen les factures dels serveis.

  Tal i com explica Tomās García, fundador de l’empresa, es tracta de crear nous hābits de consum amb la informaciķ que et proporciona el lector i que es pot gestionar des del mōbil mateix. Una informaciķ útil tant a nivell domčstic com empresarial. Aquesta informaciķ es complementa amb tot tipus de grāfics i anālisis del consum que dibuixen un mapa precís i imprescindible a l’hora de reduir la despesa energčtica.

  Actualment Cliensol estā treballant en un nou producte destinat específicament al sector de la restauraciķ per millorar la gestiķ energčtica d’aquest tipus de comerį.

  “El consum exagerat de l’energia i l’impacte que té en el planeta és un tema alarmant i d’alguna manera hem volgut crear un producte que contribueixi a millorar la situaciķ. És el nostre granet de sorra”, afirma García.

  Després de set anys de recorregut Cliensol ha sabut projectar-se tant a nivell nacional com internacional aconseguint més de 2.300 clients i oferint serveis a més de 700 empreses i ajuntaments.

 • Adreįa

  Camí Ral 41
  08393 Caldes d'Estrac

 • Telčfon
  93 756 74 69
 • Correu electrōnic
  info@cliensol.es
 • Web
  www.cliensol.es
 • Horari
  Obert: Dll-DV de 9h a 14h i de 15h a 18h.
Informaciķ publicada el 22 de marį de 2017

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05