Turisme - Colon
Turisme - Diables
Turisme - Torre
Turisme - Barques
Turisme - Drac
Turisme - Iot
TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
16°
màx
23°
Poc ennuvolat
mín
16°
màx
23°
Descobert
mín
14°
màx
21°
Diumenge 21Dilluns 22Dimarts 23

Cercador avançat
NOTÍCIES
El festival Poesia i + s´estrena a Caldes amb una programació prometedora
La Fundació Palau i la pèrgola del Parc Muntanyà acolliran gran part de les activitats des del dijous fins al diumenge
Presentació del Festival, el passat 28 de juny a la F.Palau
Presentació del Festival, el passat 28 de juny a la F.Palau

170706_cartell_poesiaimesDesprés de l’èxit assolit a Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar i Dosrius, el Festival Poesia i + aterra a Caldes d’Estrac amb una programació més que engrescadora.

Dijous, podrem gaudir de la instal•lació Ursonate Karaoke ideada per Cabosanroque i a continuació Vicenç Altaió ens convidarà a reflexionar sobre L’art del desdir.

A la segona part de la vetllada Fadwa Souleimane, amb Són bombes, no coloms; i Agustí Fernández, Roser López, i Núria Martínez-Vernis, ens oferiran l’espectacle Totes les nits incendiades.

Divendres, també s’ha declarat nit de poesia, amb tres espectacles destacables: El desig pregon, Nico Roig i Los Ángeles.

Dissabte i diumenge concentraran la major part de la programació amb moments per a la reflexió de la mà de Fina Birulés i Joana Masó amb Paraules pel temps de crisi; o l’aprofundiment en el camí dels poetes, amb Tinguem fe: emoció, èpica i postmodernitat. També comptarem amb artistes internacionals com Rowan Ricardo o Juana Adcok, i fins i tot diàlegs sorprenents amb Lluís Homar i Clara Segura en Estimat Picasso. Diumenge, compartirem junts una paella en vers, i al vespre tres grans espectacles: Suite, la tradicional Nit de poetes, i Càntut.

Voleu conèixer tots els detalls? Consulta la programació [+]

Informació publicada el 12 de juliol de 2017
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat