anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ārea d'Acciķ Social obre el termini de solˇlicitud dels ajuts municipals de Casals - Campus d´Estiu 2018, llibres i material escolar i suport a les activitats escolars pel curs 2018-2019
El període per lliurar les solˇlicituds és del 7 al 18 de MAIG. No s'admetrā cap sol•licitud fora d'aquest termini

ajuts_escolars_2018Els Ajuts Escolars Municipals estan adreįats als alumnes empadronats a Caldes d’Estrac que estan escolaritzats en centres públics i privats concertats d’educaciķ primāria i secundāria, i/o que participin en algun casal o campus d’estiu (organitzat per entitats sense ānim de lucre del Municipi de Caldes D’Estrac) i es trobin en una especial situaciķ familiar amb necessitats socials i/o econōmiques.

 

Informem que aquest any s’han incorporat modificacions en el procediment dels Ajuts Municipals que es disposen d’aquesta manera:

-       Les solˇlicituds consten de 2 annexos que cal emplenar i adjuntar conjuntament a aquesta i la documentaciķ acreditativa de la situaciķ.

-       La informaciķ de si la solˇlicitud ha estat admesa o manca documentaciķ serā notificada per publicaciķ de llistat, amb la referencia del registre d’entrada de la solˇlicitud, al WEB municipal. El número de registre d’entrada será la identificaciķ de cada solˇlicitud i solˇlicitant.

-       Per a les solˇlicituds presentades amb mancances de documentaciķ, s’estableix un termini de 10 dies hābils des de la publicaciķ del llistat per aportar la documentaciķ i esmenar la solˇlicituds presentades.

-       L’aprovaciķ  i desestiment dels ajuts també será notificat per publicaciķ de llistat al web municipal. Únicament es notificarā per carta les denegacions.

Finalment recodar que:

 

1. Poden solˇlicitar ajuts escolars els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades, temporal o definitivament, dels menors pels quals es solˇlicita l’ajut de llibres i material escolar.

2. Poden beneficiar-se d’aquests ajuts els menors empadronats a Caldes d’Estrac i escolaritzats en centres públics i privats concertats d’educaciķ, primāria i secundāria, amb necessitats socials i/o econōmiques.

3. Cal presentar la solˇlicitud i la documentaciķ acreditativa en els terminis i la forma establerts en aquesta convocatōria. No s’admetran solˇlicituds fora del termini establert ni amb mancances o deficičncies de documentaciķ requerida.

4. Les notificacions de les solˇlicituds es portarā a terme mitjanįant publicaciķ del llistat segons Registres d’entrada al web municipal.

5. Per als Ajuts Municipals de Casal Campus cal presentar amb la documentaciķ acreditativa el document justificatiu de l’entitat que organitza el casal-Kmpus d’estiu conforme l’infants/ els infants esta/están inscrits.

 

Llegiu les bases adjuntades:


Bases_reguladores_ajuts_escolars

Bases_reguladores_ajuts_escolars

Fitxer: BASES_REGULADORES_AJUTS_ESCOLARS_MUNICIAPLS_curs_2018_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 28
Mida: 951,79 kB


Descarregueu les solˇlicituds per les ajudes corresponents a continuaciķ:


solicitud_campus_escolars

sol.licitud_campus_escolars

Fitxer: Sol.licitud_d_ajut_Municipal_de_casals_kmpus_d_estiu_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 4
Mida: 558,01 kB

solicitud_llibres_material_escolar

sol.licitud_llibres_material_escolar

Fitxer: Sol.licitud_d_ajut_Municipal_de_llibres_i_material_2018_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 4
Mida: 465,35 kB

solicitud_activitats_escolars

sol.licitud_activitats_escolars

Fitxer: Sol.licitud_d_ajut_Municipal_de_SUPORT_A_LES_ACTIVITATS_ESCOLARS_2018_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 4
Mida: 466,42 kB


Informaciķ publicada el 17 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05