Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 02
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Denunciem l'incivisme!
Es tornen a detectar prāctiques abusives i actes d´incivisme que afecten la butxaca de tots els caldencs i caldenques

incivisme2

incivisme1

Durant els mesos de gener, febrer i marį, tant la Brigada Municipal com la Policia Local han detectat diferents danys en el mobiliari urbā de Caldes d’Estrac fruit de diferents actes de vandalisme com és el cas d’excrements de gos al carrer, el robatori de cargols de les rodes dels vehicles de la brigada de neteja i l’incorrecte llanįament de les escombraries que sovint envaeix la via pública. 

Davant les prāctiques abusives per part dels propietaris de gossos que no recullen els excrements, i d’acord amb les ordenances municipals, ja s’estan aplicant sancions per aquesta infracciķ. 

incivisme5

Des de la Regidoria de Serveis Urbans i Via Pública tornem a insistir i fem una crida al civisme a tots els ciutadans, “Els desperfectes en el mobiliari urbā o el mal ús dels serveis públics minven el pressu- post municipal, i ho hem de pagar entre tots, havent de renunciar a altres iniciatives” ha explicat el regidor de Via Pública i Serveis Urbans, Joan Barķ. En aquest sentit, la Regidoria informa que buidar grans quantitats de mobiliari a la via pública sense autoritzaciķ estā prohibit. “Fa poc uns veīns van buidar 700kg de mobiliari als contenidors sense previ avís i recollir tot aixō ens toca a la butxaca de tots. Hi ha mecanismes i equipaments especialitzats per llanįar aquest tipus de brossa”, comenta Barķ. Des de la Regidoria també es vol recordar la necessitat de plegar el cartrķ per tal d’economitzar l’espai als contenidors. 

La Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Caldes fa una crida a tothom que presenciī fets de vandalisme, ho denunciī a la Policia Local, perquč pugui actuar el més rāpid possible. 

incivisme4Paralˇlelament, des de l’Ārea de Serveis Urbans s’informa que s’estā seguint el protocol de neteja dels contenidors, que es fa periōdicament. 

Informaciķ publicada el 18 d'abril de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05