Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Amics dels Bonsais celebra el seu 26è aniversari amb una exposició a la Fabriqueta
A l'exposició es van poder veure més de 30 bonsais de diferents espècies

26expo_bonsaisMés de 30 bonsais de diferents espècies van omplir la sala d'exposicions de la Fabriqueta el cap de setmana del 12 i 13 de maig per la 26è exposició de l'entitat "Amics del Bonsai". 

26expo_bonsaisLa mostra es va inaugurar el dissabte 12 de maig a les 12h del migdia. L'alcaldessa de Caldes d'Estrac, Rosa Pou, va obrir els parlaments donant la benvinguda a tots els presents i elogiant la tasca de l'entitat que porta més de 25 anys dedicada a les plantes. Una tasca "plena de bellesa i força, però delicada i discreta" tal i com exigeix l'art de fer bonsais. També va enconratjar als membres de l'entitat a continuar amb la bona feina feta durant tots aquests anys. 

26expo_bonsaisEn el seu torn de paraula, Joan Puig, president de l’Associació Amics del Bonsai, va agrair a tots els membres de l'entitat la seva participació i va aplaudir la tenacitat que requereix la cuida dels Bonsais. Puig va aprofitar el seu parlament per obsequiar amb un recordatori a tots els membres de l’exposició. L'acte es va tancar amb un refrigeri i una copa de cava per a tots els assistents.

Els assistents de l’exposició van poder apreciar els treballs més destacats dels socis de l'entitat. Entre altres, es va poder veure arbres autòctons (pruneres, garrofers) i també algun arbre japonès d'importació. L'arbre més destacat de l'exposició va ser la ginkgo biloba, un arbre prehistòric de fulla exòtica.

26expo_bonsaisDurant tot el cap de setmana, tots els infants que van participar en el concurs de dibuix organitzat en motiu de la mostra de Bonsais se’ls hi va fer entrega d’una samarreta. 

Recordem que l’any passat, els Amics del Bonsai van conmemorar el seu primer quart de segle de vida amb una exposició que va durar una setmana, un concert de jazz, obert a tothom, que va omplir la Sala Cultural i un taller dedicat a introduir als infants en l'art de treballar els bonsais. 

Informació publicada el 17 de maig de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05