quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes d'Estrac dķna la benvinguda a l'estiu amb molta festa i foc
L'arribada de la flama del Canigķ, la foguera, el sopar popular, la música en directe i la festa es converteixen en els actes principals de la nit de Sant Joan

sopar

flama_canigo

La Nit de Sant Joan a Caldes d'Estrac va resultar ser una de les nits més vibrants de l'any. El foc va tornar a ser ser un dels protagonistes durant la nit més curta de l’any amb la tradicional recollida de la flama del Canigķ i la impressionat encesa de la foguera a la platja del Bassiot.


flama_canigo

La platja de les Barques va resultar ser l’escenari escollit per rebre la flama del Canigķ provinent de les teies del cim que van recollir prčviament David Serra, tčcnic de l’Ārea de Cultura, i Roser Alsina, de l'Ārea de Joventut de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac. A les 23h i davant d'un nombrķs grup de gent, David Serra va donar pas a l'arribada de la flama i a l'encesa del peveter i va llegir el manifest d’Ōmnium Cultural escrit per Jordi Cuixart, president de l'associaciķ i actualment en presķ preventiva per l'1 d'Octubre. Segons va llegir Serra i en paraules de Cuixart, la Flama del Canigķ "agermana els Paīsos Catalans" i "és un símbol d’esperanįa en el futur". Després i amb gran participaciķ de veīns i veīnes de Caldes i d'altres punts de la comarca del Maresme que es trobaven en el sopar popular, es va portar el peveter de la Platja de les Barques a la platja del Bassiot on es va encendre la impressionant foguera.


L’encesa de la foguera, que va estar cremant fins la matinada, van captivar a tots els assistents omplint la nit de foc a les platges de Caldes. 


foguera

El sopar popular que va comenįar a les 9 a la platja de les Barques va ser una de les activitats amb més participaciķ de tota la nit. Segons l’Associaciķ de Pescadors més de 500 persones es van aplegar a les 85 taules que es van muntar a la platja. Allí els assistents van poder preparar carn i peix a les brases que estaven disposades al costat de les taules. Els organitzadors també van disposar un servei de bar per aquells que ho desitgessin.

La nit va continuar a la platja de les Barques grāciesa la música de l'Orquestra Motherfuckers a partir de les 23:30h i el DJ Salt&Pepper (Cristian Florido B2B Marc Lacasa) a partir de les 2h de la matinada. Segons l’Associaciķ de Pescadors, entre els participants al sopar i els grups que van anar al concert gairebé un miler de persones van passar per les platges de Caldes a celebrar la revetlla.

Les activitats de la revetlla d’aquest any han estat organitzades pel Club Nāutic Caldes d'Estrac - Associaciķ de Pescadors, La Quadra del Mar, la Penya 'Apa Anem-hi' d'Arenys de Mar i l'Ārea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac amb el suport de la Creu Roja.

Informaciķ publicada el 25 de juny de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05