Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 04
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El govern municipal aprova la reducciķ d'impostos en certs tipus de vehicles així com la modificaciķ d'altres ordenances
El passat 19 d'octubre a les 9 del matí es va celebrar el ple extraordinari que tenia com a objectiu l'aprovaciķ de modificaciķ de determinades ordenances municipals amb aplicaciķ al 2019

El ple es va inciar excusant l’absčncia per motius laborals i personals dels regidors del PdCat i un regidor d’ERC. 

En primer lloc, el ple va aprovar per 4 vots a favor (3 ERC, 1 PSC) la modificaciķ de l’Ordenanįa General de Gestiķ, Liquidaciķ, Inspecciķ, i Recaptaciķ dels ingressos de dret públic municipal per la qual s’actualitza la normativa de protecciķ de dades.

Tot seguit, es va aprovar també per unanimitat la modificaciķ de l’Ordenanįa Fiscal de l’Impost sobre Activitats Econōmiques (IAE).

Es tracta d'una petita modificaciķ de forma per a actualitzar el nom del Ministeri d’Hisenda.

Després, es va aprovar per 4 vots a favor la modificaciķ de l’Ordenanįa Fiscal de l’Impost sobre Vehicles de Tracciķ Mecānica (VEHICLES). Aquesta modificaciķ inclou certes bonificacions de diferents porcentatges en funciķ del tipus de vehicle que es disposen de la següent manera:

- 100% vehicles histōrics

- 100 % vehicles de més de 25 anys que acreditin un bon estat de conservaciķ i el seu interés com a “clāssic”.

- 75 % vehicles elčctrics (els 100% elčctrics)

- 25 % vehicles híbrids

També es va aprovar per unanimitat la Modificaciķ de l’Ordenanįa Fiscal de l’Impost sobre l’Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (PLUSVĀLUA). En aquest sentit, estaran excents d’aquest impost els casos on el contribuent acrediti la inexistčncia d'increment de valor, i l’Administraciķ no pugui demostrar el contrari. També, s’afegeix una comprovaciķ de les autoliquidacions.

Per últim, el ple de l'Ajuntament va aprovar la Modificaciķ de l’Ordenanįa Fiscal sobre Construccions, Instalˇlacions i Obres (ICIO). D’aquesta manera, s’ha actualitzat l’import del mōdul bāsic del COAC, fixat per aquest Colˇlegi d'Arquitectes en 482,00 EUR/m˛.

El govern anuncia que la modificaciķ de l’impost sobre béns i inmobles (IBI) s’aprovarā properament en ple, abans de que acabi l’any.

Informaciķ publicada el 31 d'octubre de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05