anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Oficina de Recaptaciķ i Gestiķ Tributāria
OFICINA DE RECAPTACIĶ I GESTIĶ TRIBUTĀRIA

cartell_citaprevia

190428_logodipuLa gestiķ i cobrament dels tributs i impostos municipals es coordina amb l'Organisme de Gestiķ Tributāria de la Diputaciķ de Barcelona. L'ORGT és un organisme administratiu de la Diputaciķ de Barcelona, que porta a terme la gestiķ i la recaptaciķ dels ingressos de dret públic.


Si esteu interessats en realitzar algun trāmit relacionat amb els tributs delegats per l'Ajuntament de Sant Vicenį de Montalt a l'ORGT podeu adreįar-vos indistintament a qualsevol oficina de l'organisme, ja que la xarxa informātica per realitzar-hi en qualsevol d'elles les gestiones delegades. Alguns d'aquests trāmits també els podeu realitzar sense necessitat de desplaįar-vos, mitjanįant Internet, o bé a través del telčfon 93 472 91 15.

Per a més comoditat, podeu domiciliar els vostres rebuts. En aquest cas l'ORGT té establert un servei d'alertes de domiciliats i de fi de voluntāria. Per cada rebut domiciliat l'interesat rep, amb uns quants dies d'antelaciķ, un avís per SMS i/o email amb la informaciķ del cārrec que es farā en el compte bancari. També s'avisa si estā a punt de finalitzar el termini de pagament en el cas de rebuts pendents no domiciliats. Aquest servei és completament gratuīt i només requereix tenir domiciliat un tribut, preferiblement l'Impost sobre Béns Immobles.

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05