Pancarta 12
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Manuel Rivas, Pascal Comelade i Enric Casasses, Maria Cabrera, Pau Riba, Mireia Calafell, Albert Pla, Clara Peya: primers confirmats del Festival Poesia i + 2019
Divendres 3 de maig va tenir lloc la presentaciķ del festival Poesia i + que enguany arriba a la 14a ediciķ

poesia i mes

El passat divendres 3 de maig, la Fundaciķ Palau a Caldes d'Estrac va presentar els primers noms i un tast de la imatge de la 14a ediciķ del Festival Poesia i + que es celebrarā del 4 al 14 de juliol a Caldetes i a altres municipis maresmencs (Canet de Mar, Matarķ, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius).

Els primers artistes confirmats sķn Clara Peya, Pau Riba i Orquestra Fireluche; Albert Pla, Pascal Comelade i Enric Casasses; Manuel Rivas, Mireia Calafell i Björt Rünars, Blancallum Vidal i Sara Fontán, Javier Gallego "Crudo" i Seward, Tarta Relena, Maria Cabrera i Irene Fontdevila (Vladivostok), Aurélia Lassaque, Rosa Pou i Xavi Lloses. Segons els organitzadors "el Poesia i + 2019 compta amb poetes, artistes i músics de diverses generacions, estils i procedčncies que es reuniran en els diversos escenaris del festival per reivindicar més que mai la forįa i la vigčncia de la paraula en espais i entorns privilegiats del Maresme, prōxims i d'aforament reduīt".La programaciķ completa es presentarā el prōxim mes de juny.

Una imatge que ret homenatge a la intimitat del compromís amb la poesia

poesia i mes cartellPel que fa a la imatge del festival,  segons els organitzadors, enguany es centra en la "intimitat i al compromís que cadascú té amb si mateix/a cap a la poesia". És per aixō que aquest any els protagonistes seran els tatuatges. La campanya ideada per Soon inTokyo consistirā en una sčrie de fotografies i vídeos curts d'un grup de persones que han accedit a tatuar-se al seu cos el crit del lema que ens ha acompanyat des de 2014 "+ poesia si us plau".

Informaciķ publicada el 7 de maig de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05