Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El ple ordinari del 25 de novembre va aprovar el Programa de Participaciķ Ciutadana que quedarā emmarcat dins les primeres passes d´Avanį de POUM i la modificaciķ de l´Ordenanįa Fiscal nē 11 que fa referčncia a l´ocupaciķ lucrativa de la via pública
També s´aprovā entre altres punts el calendari fiscal de 2020 i la revisiķ de l´IPC de preus de GBI.

161128_ajuntament_tardor.jpgEn el ple ordinari del 25 de novembre va quedar aprovat per unanimitat el calendari fiscal de 2020 que recull  la proposta de l’ORGT i que no presenta cap modificaciķ significativa en relaciķ al calendari de 2019. També s’aprovā amb 9 vots a favor d’ERC, PSC i GdE i 2 en contra de JUNTS la revisiķ i modificaciķ de l’IPC sobre el preu de l’empresa de neteja GBI i amb 9 vots a favor d’ERC, PSC i GdE i 2 abstencions de JUNTS la modificaciķ de crčdit nē 17/2019, amb la qual es reajusten els imports entre alguna aplicaciķ pressupostāria de l’ārea de Serveis Socials i la destinada a Parcs i Jardins.

Pel que fa al punt relacionat amb l’aprovaciķ del Programa de Participaciķ ciutadana emmarcat dins l’Avanį de POUM, l’equip de govern va voler destacar la importāncia que s’havia donat a recuperar els apunts i treballs realitzats a les consultes ciutadanes de 2014 i adaptar-los al nou avanį per tal d’optimitzar els recursos tant econōmics com humans que ja es van destinar  a aquesta consulta al seu moment. Des de Gent d’Estrac es mostrā la discrepāncia en aquest Pla, no pel fet de recuperar les dades esmentades sinķ per considerar que no quedava ben definit  com a Pla participatiu. Se’l va replicar exposant que en el document que es presentava ja es feia palčs quines passes estaven realitzades i quines quedaven pendents de portar a terme a mesura que anés evolucionant l’Avanį de POUM. Des de JUNTS van insistir en que es fes efectiva la suspensiķ de llicčncies de manera preventiva. Finalment aquest punt va quedar aprovat per unanimitat.

Pel que fa a l’aprovaciķ de modificaciķ de l’ordenanįa fiscal nē 11 destacar que l’objectiu de govern és unificar criteris en relaciķ a la taxa establerta per l’ocupaciķ lucrativa de la via pública amb taules, cadires i tendals. D’aquesta manera s’unifiquen els preus d’ocupaciķ en un sol quadre i un mateix import,  i com a referčncia per establir la taxa es tindrā en compte la totalitat de metres ocupats tant si sķn amb cadires i taules o amb elements aeris tipus ombrelˇles o tendals, resultant-ne una única taxa d’ocupaciķ.  L’aprovaciķ va ser també per unanimitat.

En aquesta primera part del Ple es deixā sobre la taula l’aprovaciķ de dues actes anteriors per a poder-les presentar amb els talls de veu que recullen les intervencions dels membres del consistori en relaciķ a cada punt tractat.

A la part de control es donā compte de la Delegaciķ d’alcaldia del 31 d’octubre al 3 de novembre i es generā un debat entorn a la presentaciķ de les dues mocions proposades  per Gent d’Estrac en relaciķ al Servei de vigilāncia i prevenciķ de les platges i a la comissiķ de comunicaciķ que ja havien estat debatudes en el Ple del 28 d’octubre. Des d’alcaldia es feu notar que pel seu contingut les mocions tenien de nou carācter de Prec, ja que seguien essent propostes d’actuaciķ o voluntats. Pel que fa al servei de vigilāncia i prevenciķ de les platges s’insistí en que era una qüestiķ marcada per uns tempos administratius. Tot i així es va votar i quedar desestimada per 10 vots en contra d’ERC, PSC i JUNTS i 1 vot a favor de GdE. En relaciķ a la comissiķ de comunicaciķ Junts per Caldes van voler manifestar-se d’acord amb el contingut tant si era mociķ com prec i l’equip de govern, com ja havia manifestat al Ple del 28 d’octubre, es va reafirmar en el compromís d’estudiar la proposta des de l’ārea de comunicaciķ. Tot i aixō quedā desestimada per 8 vots en contra d’ERC i PSC davant els 3 vots a favor de JUNTS i GdE.

Informaciķ publicada el 2 de desembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05