Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes d´Estrac mantindrà les platges tancades durant la revetlla de Sant Joan
L´objectiu és evitar una afluència massiva de públic on no es pogui garantir la distància de seguretat entre les persones necessari en l´actual crisi de la COVID-19

consells revetllaAquest divendres 19 de juny l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha tret un decret a través del qual es resol que totes les platges de Caldes estiguin tancades des de les 20h del 23 de juny fins a les 8h del 24 de juny per evitar possibles aglomeracions que suposarien un alt risc de contagi de la COVID-19.

Des de l’Ajuntament s’ha valorat que si cada any Caldes acull una massiva afluència de públic a les seves platges durant la revetlla, aquest any l’afluència seria encara més gran donat que molts municipis propers han anunciat el tancament de les seves platges.

De fet, l’esmentat  efecte crida que hauria provocat ser una de les poques localitats amb les platges obertes, ja s’havia començat a notar aquesta setmana en les nombroses demandes de ciutadans d’arreu de Catalunya que s’han posat en contacte amb l’ajuntament a través de l’OAC i les xarxes socials per conèixer si podrien venir a Caldes a celebrar la revetlla de Sant Joan.

Tenint en compte, a més, les mesures i protocols que cal seguir en l’actual escenari de crisi sanitària de la COVID-19, s’ha valorat que davant d’una aglomeració de gent no es podria garantir el respecte de la distància de seguretat i l’aforament màxim.
Tanmateix, les guinguetes podran realitzar la seva activitat habitual, sempre garantint la normativa sanitària i respectant  els aforaments i les superfícies d’ocupació permeses. És per això que des de l’Ajuntament s’agraeix als veïns i veïnes la seva comprensió davant les circumstàncies tot esperant la seva col•laboració.

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac posem a disposició de la ciutadania les recomanacions i consells d’autoprotecció que envia el Departament d’Interior de la Generalitat.

1. És important no fer foc ni tirar coets a menys de 500 metres de zones amb vegetació.

2. No s’han de portar ampolles de gel hidroalcohòlic a les butxaques quan es tirin petards, ja que el gel és inflamable i pot suposar un risc. Per això, Protecció Civil recomana als que hagin de tirar petards rentar-se les mans abans amb aigua i sabó i no compartir els objectes amb ningú més.

3. Les mascaretes no són inflamables, però també es poden cremar o fer-s'hi un forat si els cau alguna espurna. Per això també es recomana mantenir una gran distància entre les metxes i les mascaretes.

Per a més informació i consells de seguretat podeu consultar en aquest enllaç

Informació publicada el 19 de juny de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05