Turisme - Torre
Turisme - Diables
Turisme - Barques
Turisme - Drac
Turisme - Colon
Turisme - Iot
TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
mín
18°
màx
27°
Molt ennuvolat amb pluja
mín
17°
màx
26°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
16°
màx
26°
Diumenge 20Dilluns 21Dimarts 22

Cercador avançat
NOTÍCIES
Creu Roja serà la responsable del salvament i socorrisme a les platges de Caldes aquest 2020
L´empresa va guanyar recentment el concurs públic i el passat cap de setmana ja va oferir el servei al 100%

Creu Roja

Creu Roja ja es troba a ple rendiment a les platges de Caldes. El passat dijous es va resoldre l’adjudicació del servei on l’entitat va resultar guanyadora i aquest cap de setmana del 4 i 5 de juliol va iniciar el servei al 100%.

Creu RojaEl president de Creu Roja de Caldes, Pep Taberné, ha valorat de forma positiva el primer cap de setmana “no s’ha produït cap incidència destacable, i hem pogut desplegar tot l’operatiu amb eficàcia i rapidesa, de tal manera que aquest cap de setmana tot l’equip i el material estaven funcionant perfectament”.

Creu RojaSegons Taberné, l’organització posa a disposició del municipi un equip de socorristes format per quatre socorristes aquàtics a peu de platja i dos bàsics que portaran els banys adaptats. Pel que fa al material, destaca el sanitari necessari per fer cures a la platja i el material afegit que suposa el coronavirus (com són els EPIS de protecció tant per al personal com per als usuaris). Finalment, respecte a la mobilitat, es faran servir dues motos aquàtiques equipades per fer el salvament, un quad 4x4, una furgoneta, i tots els recursos necessaris per efectuar el salvament (bales i taules de rescat, etc.)

La licitació és de dos anys, prorrogable a dos anys més, i aquest estiu el servei es prestarà fins al 13 de setembre.

Cal destacar que la Creu Roja porta present al municipi des de 1972, fent altres tasques socials a més del socorrisme i salvament, com ara activitats per a la gent gran, la campanya d’aliments o l’acció preventiva durant els actes públics.

Informació publicada el 7 de juliol de 2020
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat
 
Horari:***Covid-19-REOBRIM EL 18 JUNY. Ganes de retrobar-nos ! ****
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat