Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'actriu Mercè Sampietro ofereix un recital de poemes aquest cap de setmana a La Fundació Palau

aSensualitats és un dels espectacles dels que es podrà gaudir aquest cap de setmana de l'1 al 3 de juliol a la Fundació Palau, dins la programació d'actes del Festival Poesia i +.  Una adaptació teatral del poemari de Martí i Pol, un espectacle infantil i un repertori de cançons marineres amb danses tradicionals completen el programa del festival que va començar el cap de setmana passat i finalitza el proper 24 de juliol.

 

sensualitatsDivendres 1 de juliol, a partir de les 22h (9€), l'actriu Mercè Sampietro interpretarà  textos d'autors i autores d'arreu del món (entre ells Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Gil de Biedma, Brossa i Lorca), de tots els temps i els estils, però amb un denominador comú: la sensualitat, la seducció i les inesgotables formes del desig. L'espectacle Sensualitats, amb la interpretació de Mercè Sampietro i les harmonies mediterrànies d'Eduard Iniesta transmeten un espectacle íntim i proper.

 

 

el poble - Imatge inexistentLa Cia Teatre eSseLa ofereix dissabte 2 de juliol (22h, 9€)) una adaptació teatral d’una de les obres poètiques més emblemàtiques de Miquel Martí i Pol, El poble (1966). Veu, música i imatges ens apropen a l’essència d’un poble, vist com a referent universal del nostre país, on són protagonistes la gent i els seus sacrificis, les tradicions, els somnis i les il·lusions, les misèries, les lluites i les decepcions, i també l’amor i l’esperança. Situacions que tan bé coneixia el poeta i tots nosaltres, i que els actors representen mantenint la paraula com a veritable protagonista.

 

 

com gotes d'aiguaA partir de les 19h de diumenge dia 3, el Poesia i + ens ofereix un espectacle familiar (gratuït), Com gotes d’aigua, una sessió poètica per a totes les edats i per tot tipus de públic. Sorprendrà els més petits i, alhora, els més grans també gaudiran amb els poemes dolços i enginyosos de Joana Raspall. Tenint sempre els nens molt presents, Ruth Vilar i Salva Artesero interpreten els poemes d’una manera amena i divertida, a través de la paraula, cançons, faules i dibuixos per endinsar-nos als petits contes rimats.

 

 

ball de nyacresTot seguit, a partir de les 20h (9€), les cançons marineres d'abans i les danses tradicionals són l'eix de l'espectacle L’escala canta i balla, a càrrec de la Maria Teresa Pellicer, el Cor Indika (dirigit per Ramon Manent) i el Grup de danses La Farandola (dirigit per Josep Clos). espectacle que és fruit del treball de recerca del patrimoni immaterial de la vila marinera de l’Escala i de la recuperació de la tradició oral, amb músiques populars locals, danses antigues i cançons de la vora del foc, transmeses des de temps immemorials.

 

 

 

poesia i mes


El Festival Poesia i + va encetar la seva programació el cap de setmana passat amb un espectacle dedicat a dos grans poetes vinculats a Caldes d'Estrac, Joan Maragall i Josep Palau i Fabre. L'assistència va ser tot un èxit, amb més de 100 persones que van gaudir d'aquesta obertura del Festival, que també va celebrar un concert d’Ignasi Roda i els seus músics, que van rebre forts aplaudiments del públic.

El Poesia i + d'enguany ofereix una vintena de recitals, concerts i espectacles dedicats a la poesia que se celebren a Caldes d'Estrac i a l'Arts Santa Mònica de Barcelona, des del passat 25 de juny fins el 24 de juliol. Durant aquest temps, Literatura, música, màgia i teatre es barregen en un festival que en anteriors ocasions ja ha comptat amb noms de prestigi inqüestionable com els cantants Roger Mas, Raimon, Maria del Mar Bonet o Pau Riba, poetes com Enric Cassassas, Joan Margarit, Feliu Formosa o Dolors Miquel, i s'han escenificat els versos d'Espriu, Pere IV, Meruda, Lorca o el mateix Palau i Fabre.

 

Enllaços d'interés:

 

Informació publicada el 30 de juny de 2011Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05