Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El jurat escull els guanyadors del Concurs fotogràfic de Festa Major a través d'Instagram
Els premis s'atorguen el proper divendres, 27 de setembre, a La Fabriqueta (7 h de la tarda)
Avui s'han escollit els guanyadors del concurs que les àrees de Cultura, Joventut, Pormoció Econòmica i Turisme van convocar a través d'Instagram sobre la Festa Major. El jurat ha decidit els guanyadors d'entre les gairebé 200 fotografies que han participat en aquest concurs. Els guanyadors es coneixeran el proper divendres, 27 de setembre, en el decurs d'un acte que es celebrarà a La Fabriqueta a les 7 h de la tarda.

concurs instagram fm2013Al voltant de 200 fotografies han participat en aquest concurs que es va convocar a través de la xarxa Instagram. La deliberació del jurat ha estat llarga en les dues categories del concurs, una d'elles adreçada específicament a gent jove. La gran varietat de visions de la Festa Major de Caldes que s'han reproduït en totes les imatges i les opcions que l'aplicació Instagram ofereix als usuaris han fet més complicada la decisió, si bé s'han tingut en compte l'originalitat i la qualitat de les fotografies, entre altres aspectes. S'ha triat també el/la guanyador/a per votació popular.

El proper divendres, 27 de setembre, es donaran a conèixer els guanyadors del concurs i es lliuraran els premis, en un acte que tindrà lloc a La Fabriqueta (l'Equipament), a partir de les 7 h de la tarda. Totes aquelles persones que han participat en aquest concurs estan convocades per al lliurament de premis.

Informació publicada el 23 de setembre de 2013Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05