Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els treballs es poden presentar fins el 4 d'abril i el veredicte es farà públic l’11 de maig (6 h de la tarda) a l'Ajuntament

Tot és a punt per a una nova edició de la Mostra Literària que organitza l'Àrea de Cultura. Els treballs, de temàtica lliure, hauran de ser en català, individuals i inèdits, i es poden presentar fins el 4 d'abril  a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac. Només el primer i l'accèssit de cada grup i modalitat de la fase local passaran a la fase comarcal, excepte en el grups A1 i A2 en que només ho faran el primer premi de cada modalitat.

En aquesta edició del 2014 del certamen literari es repartiran els participants en set grups d'edat en les següents categories:

  • Categoria A1: de 6 i 7 anys.
  • Categoria A2:  8 anys.
  • Categoria B: de 9 a 11 anys.
  • Categoria C: de 12 a 14 anys.
  • Categoria D: de 15 a 18 anys.
  • Categoria E: de 19 a 25 anys.
  • Categoria F: de 26 anys en endavant.

Cadascun d’aquests grups podrà presentar els seus treballs dividits en dues modalitats, segons si són obres de prosa o de poesia. Només s’acceptarà una obra per categoria, modalitat i participant. El veredicte del jurat es farà públic durant un acte que el celebrarà el proper 11 de maig, a les 6 h de la tarda, a la Sala Cultural (edifici consistorial).

Per aquesta convocatòria, l’Ajuntament de Caldes compta amb la col·laboració imprescindible de l’Escola Sagrada Família i l’Escola Bressol municipal, amb l’objectiu clar de fomentar la lectura, l’escriptura i la creativitat entre l’alumnat caldenc.

Vegeu les bases d'aquesta XXXI Mostra Literària del Maresme en el següent document adjunt.

BASES LOCALS 31A MOSTRA LITERÀRIA

BASES LOCALS 31A MOSTRA LITERÀRIA

Fitxer: bases_locals_ML14.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 36.38 kB

Informació publicada el 20 de març de 2014