Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Terramar Triatló Popular del 6 de juliol serà una festa lúdica i esportiva per a tota la família
Caldes celebra el proper diumenge, 6 de juliol, el Terramar Triatló Popular, organitzat per l´empresa Besttrail i l´Ajuntament de Caldes. La prova neix amb la intenció d´esdevenir una gran jornada lúdica i esportiva, tant per a participants com per al públic. Les inscripcions per al triatló, que té un marcat caràcter familiar, ja fa uns dies que són obertes i es poden realitzar a través de l´enllaç que trobareu en aquest web municipal www.caldetes.cat

terramar triatló popular caldetesEl Terramar Triatló Popular és un triatló de muntanya d'iniciació individual o per equips de dues persones. Els representants de l’empresa Besttrail, Pere Tutusaus, encarregada de l’organització de la prova –junt a l’Ajuntament de Caldes-, ha destacat dimarts passat durant l’acte de presentació del triatló als mitjans, que el triatló té un marcat caràcter familiar. El traçat del circuit permet que tota la família, sense límit d’edat, tingui l’oportunitat de gaudir-ne sense cap tipus de problema.

L’itinerari és divideix en 500 m nedant, 13 km en bicicleta de muntanya i 4 km de cursa a peu. Es donarà el tret de sortida al Parc Joan Maragall i es desenvoluparà en tres trams, el primer d’ells serà la prova de natació a mar obert de 500 metres a les platges del Bassiot i la Musclera.

El segon és un circuit de 14 quilòmetres a recórrer en BTT i partirà del pas soterrat de la Riera i el carrer Ciutat de la Pau.

Finalment, el tercer i últim tram del triatló és un circuit de 4 quilòmetres que es farà a peu per l’interior del Parc de Can Muntanyà, on s’accedirà per la Riera i el carrer de Pins Salvà, es tornarà per la Fundació Palau i la Riera i, a través del pas soterrat, la prova discorrerà per tot el carrer Ciutat de la Pau, es girarà pel passatge Garbí i el darrer tram d’aquesta part del circuit es farà corrent per tot el passeig dels Anglesos fins arribar a la meta, que estarà situada al Parc Joan Maragall.

L’alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, va destacar la importància de la celebració d’aquest triatló a Caldes “per a potenciar el turisme familiar que ens genera activitat econòmica al nostre municipi, com passa cada any amb la Cursa Popular”.

Informació publicada el 4 de juny de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05