Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dissabte, 5 de juliol de 2014  -  9 h vespre
FESTIVAL POESIA I +
Nit de Poetes, amb Carles Hac Mor, Susanna Rafart i Mireia Calafell

poesia i mesLa Nit de Poetes és des de sempre el moment culminant del festival Poesia i +. De fet, és el germen del festival i una iniciativa del mateix Palau i Fabre. Com cada any, reunim 3 poetes ben diversos, de generacions també diverses, per aprofundir en la vitalitat de la poesia catalana actual.
Carles Hac Mor (Lleida, 1940) és una de les veus més personals de la poesia catalana actual, amb una obra tan extensa com original. Des dels seus inicis als anys setanta en l´entorn de l´art conceptual, no ha deixat d´investigar en poesia i de treballar amb artistes de totes les disciplines, fent de la desraó i el desconcert un dels seus eixos.
Susanna Rafart (Ripoll, 1962) és autora de diversos poemaris, entre els quals destaquen Pou de glaç (2002), guanyador del Premi Carles Riba 2001, Retrat en blanc (2004), Baies (2005), L´ocell a la cendra (2010) i La mà interior (2011). Destaca per la seva elegància i delicadesa, amb uns versos ben esculpits i gens estridents, fruit del rigor i de la passió per la literatura.
Mireia Calafell (Barcelona, 1980) forma part del grup de recerca Cos i Textualitat de la Universitat Autònoma de Barcelona i treballa a l´associació cultural ArtsMoved. Ha publicat Poètiques del cos (2006) i Costures (2010) i en els seus recitals, que ha presentat en ciutats com Buenos Aires i Beijing, li agrada experimentar amb les capacitats expressives de la música i el vídeo. http://mireiacalafell.com

Servei de bar de 20 a 1

Lloc: Pèrgola Can Muntanyà
Organitza: Fundació Palau i Ajuntament de Caldes d'Estrac
Preu: 12€ (entrada combinada amb Toti Soler Trio i Gemma Humet))
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05