Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament estalviarà uns 25.000 € en interessos cada any
El Ple extraordinari del 16 de juny, va aprovar l'adhesió de l'Ajuntament a les noves condicions financeres de les operacions d'endeutament pel pagament a proveïdors. La mesura, més enllà de l'estalvi, suposa la implementació de millores com la facturació electrònica.

factura electrònicaEl Ple va aprovar les noves condicions financeres de les operacions d'endeutament pel pagament a proveïdors consistents bàsicament en la reducció màxima en 131 punts del diferencial aplicable sobre el tipus d'interès, el que suposarà un estalvi de 25.000 €.

Per a la modificació de les condicions financeres que permetran aquest estalvi, l'Ajuntament haurà de complir altres obligacions, que representen millores organitzaves com la facturació electrònica i l'adhesió a la plataforma “Emprende en 3”, per impulsar i agilitzar els tràmits a l'inici d'activitats empresarials.

La facturació electrònica es tirarà endavant gràcies al conveni amb el Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya, una vegada es resolguin les qüestions jurídiques i tecnològiques relatives a la seva integració i operativitat.  Per al “Emprende en 3” l'Ajuntament haurà de sol·licitar el servei de “Tramitació d'activitats empresarials pel món local (Finestra Única Empresarial)” impulsat pel consorci AOC, la Generalitat de Catalunya i les administracions locals catalanes.

L'aprovació va prosperar amb els vots a favor del Govern Municipal i del PSC. Segons l'alcalde Joaquim Arnó, “estem satisfets perquè podrem estalviar una quantitat notable que servirà a l'Ajuntament per treballar en més polítiques socials i mesures per a la promoció econòmica. A més, aquesta modificació no només representa un estalvi sinó que també suposa la implementació de millores organitzaves”.

 

Informació publicada el 19 de juny de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05