Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Durant els matins del caps de setmana d'estiu s'amplia l'aparcament de rotació de l'Esplanada
A petició de veïns i hostalers
A més de les 33 places d'aparcament permanents que s'ofereixen a la part nord de l'Esplanada de Can Muntanyà, durant els matins de dissabte i diumenge també es podrà aparcar a la resta de la plaça, aprofitant el temps de nul·la ocupació que registra la zona esportiva, ja que coincideix també amb el temps de màxima insolació i calor.

Esplanada aèria
Esplanada aèria
Les condicions d’ús són les mateixes per a tota la zona. Els veïns de Caldes hi poden aparcar gratuïtament mentre que els forasters que haurien de pagar per ocupar zona blava, gaudeixen d’un màxim de 90 minuts sense pagar. Per tant, és obligatori col·locar rellotge horari marcant l’hora d’arribada.

Aquesta mesura, que s'aplica a petició de veïns, però sobretot per indicacions dels comerciants i hostalers de la zona, repeteix l'experiència de l'estiu passat i busca incrementar l'accessibilitat al comerç i a l'activitat econòmica i social, just els matins dels dos dies de la setmana en que hi ha la major oferta, que coincideix amb les hores d'escassa o nul·la utilització de la zona esportiva.

“L'Esplanada és el nostre espai central i mentre no s’hi facin intervencions més decisives, ara per ara ha de compatibilitzar tots els usos que la gent de Caldes necessita. Esport, lleure, mercats, espectacles i activitats culturals, juntament amb la funció d’aparcament, que precisament fa possible l’accessibilitat als usos citats i també als que es donen al seu entorn: comerç, gestions, Mercat, Fundació Palau i Banys Termals, entre d’altres”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Àngel Rusiñol.

Informació publicada l'1 de juliol de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05