Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Èxit de participació en la primera edició del Triatló Terramar
Més de 140 atletes van participar el diumenge 6 de juliol a la que ha estat la primera edició de la Terramar Triatló Popular organitzada per l´Ajuntament de Caldes amb la companyia Bestrail.

Amb uns 150 esportistes, la primera edició de la Terramar Triatló Popular que ha recorregut camins i platges de Caldes i dels municipis veïns, ha estat un tot un èxit de participació i seguiment, ja que nombrosos espectadors han seguit de prop les evolucions dels corredors.   Sortida triatlo terramar
En la categoria masculina els guanyadors han estat: 1r Víctor Peña de Santa Coloma de Gramanet, 2n Rubén Ríos de Mataró, 3r Xavier Mas d´Òrrius. En la categoria femenina les primeres classificades han estat: Aïda González, de Mataró, Laia Cuevas, del Masnou, i Núria Bruguera de Canet de Mar. També s´ha fet una categoria per equips mixtes on els primers classificats han estat: “Els Pinets” i els segons: “Runni”. Finalment en equip masculí el primer classificat ha estat Juan Morote. El primer classificat de Caldes d´Estrac ha estat Jordi Boladeres.
Aquest any el recorregut s´havia pensat per a esportistes que volguessin iniciar-se en el món de la Triatló, amb un itinerari que ha començat i ha finalitzat al Parc Joan Maragall. La triatló, que es dividia en uns primers 500 metres nedant mar endins, 13km en bicicleta y i 4km de cursa a peu, ha resultat engrescadora i molt assequible pels participants que ja es preparen de cara a l´any que ve.
Com a curiositat afegida, enguany la “Grossa” ha visitat la cursa i ha estat present en diversos moments del seu recorregut.

Consulta l'àlbum de fotos de la jornada [+]

Informació publicada el 2 de juliol de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05