Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
“Correfoc”, una aquarel•la que sintetitza 30 anys de pólvora, foc i emocions
L´artista Antonio Martínez Cendán cedeix una de les seves aquarel•les a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac en un acte on va ser present Àngel Maculet, representant dels Diables de Caldes per homenatjar el 30è aniversari del correfoc de Caldes. L´aquarel•la, “Correfoc”, será la portada del programa de la Festa Major.

“Volia transmetre les sensacions del foc, la calor, la llum i l’ambient que es viu durant el correfoc, amb els seus protagonistas principals: els membres de la colla de diables de Caldetes”. Així descriu Cendán la idea amb la que va engegar el projecte i que ara és una realitat.

quadre cendan festa major caldes diables

Un projecte que es va iniciar a l’abril i que s’ha fet palpable després d’una reunió en que l’artista lliurava el quadre al l’Àngel Maculet, president de la Colla dels Diables de Caldes, davant de l’alcalde i la regidora Elisabeth Segura. El quadre restarà exposat a l’equipament de la fabriqueta a partir del dilluns 28 de juliol, per tothom qui vulgui apropar-se. Cendan-correfoc-diables-festa-major-caldesestrac

30 anys d’història
Ja fa 30 anys des de que el correfoc de Caldes es va posar en marxa, i al llarg dels anys, amb un recorregut que s’ha anat consolidant, ha anat guanyant cada cop més adeptes. I és que el correfoc, com explica el president de la Colla de Diables de Caldes “es porta dins les venes”. És per això que els Diables de Caldes están satisfets de tot el camí recorregut que els ha portat a aquest aniversari, i esperen acomplir molts més.

Informació publicada el 23 de juliol de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05