Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Mònica Serra és la nova regidora d´Acció Social i Ocupació
Va prendre possessió al Ple del 27 d´octubre

caldesdestrac-ajuntament-ple 27 octubre- designacio monicaEl primer punt de l´ordre del dia del ple va servir perquè la nova regidora de CiU, Mònica Serra, prengués possessió del seu càrrec un cop ja s´ha rebut la corresponent certificació emesa per la Junta Electoral Central.

Posteriorment, l´endemà, l´alcalde Joaquim Arnó ha signat un decret de delegacions de competències segons els quals, Mònica Serra assumirà la responsabilitat d´Acció Social i Ocupació.

Tant en el Ple com després, l´Alcalde i la resta de regidors van desitjar molta sort a Serra en la seva nova comesa. Per la seva banda, la regidora ha expressat la seva il•lusió i compromís per efectuar la tasca que se li ha encomanat amb la màxima eficàcia i diligencia posible. “Sé que és tracta d´unes àrees molt complexes i sensibles i més en època de penúries i crisi com la que estem vivint. Sé que comptaré amb el recolzament d´un equip de professionals capacitat i de provada eficàcia i espero que entre tots sapiguem donar resposta a les inquietuds i necessitats dels caldencs i caldenques que ho precisin i pels quals, ja ho dic ara, les portes de l´Ajuntament sempre estaran obertes".

Informació publicada el 31 d'octubre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05