Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Especial Nit d´humor amb Joan Pera i l´Àngel
Serà el divendres 12 de desembre, a les 22,30, a la Sala Cultural com un dels actes destacats de la programació de Santa Llúcia,la Festa Major d´Hivern de Caldes

cartellnitd'humorL´Àrea de Cultura de l´Ajuntament ha aconseguit reunir sobre l'escenari caldencs dos genis maresmencs de l´humor i de l'espectacle. El mataroní Joan Pera, cèlebre actor de comèdies i de televisió i el canetenc Àngel Murillo, conegut artísticament com “l'Àngel”, seran els protagonistes d´una vetllada que es preveu divertida i entretinguda, la nit de la vigília de Santa LLúcia.

Poc es pot dir de Joan Pera (Mataró, 1948) que no sigui conegut. Ha treballat en nombroses sèries de televisió com ara Doctor Caparrós (amb Joan Capri), Amor Meu i el Show de la Família Pera, entre d'altres. De la seva faceta teatral es pot destacar els papers d´èxit que representà a “Sí, Primer Ministre”, “Violines y Trompetas” “Visca els nuvis” i el “Joc dels Idiotes”, però sobretot se´l recorda pels més de cinc anys a la cartellera barcelonina de “La extraña  pareja” juntament amb un altre actor del Maresme, Paco Moran (Vilassar de Mar).

Joan Pera és també molt conegut per la seva feina com actor de doblatge i en especial per la seva extraordinària versió de la veu de Woody Allen, que li ha valgut fins i tot el reconeixement explícit de l'actor i director nord-americà.

Per la seva banda, Àngel Murillo, “l´Àngel” també ha tingut una dilatada carrera artística que l´ha portat en qualitat de “show-man” per nombrosos escenaris de la geografia catalana, si bé darrerament l´ha compaginat amb la seva altra faceta de representant artístic i organitzador d´espectacles.

L´especialitat de “l´Angel” són els monòlegs humorístics i ocurrents, normalment farcits de referències a l'actualitat informativa, sense descartar però les seves dots de cantant i ballarí.

Val a dir que pel que fa l´espectacle que es representarà a Caldes, ambdós artistes estan treballant en un repertori que segons diuen ells mateixos “garanteix passar una bona estona”.

 A partir del 1 de desembre, es poden adquirir les entrades al preu de 10 € a les oficines de l'Ajuntament en horari laboral (de 9 a 14 hores)

Informació publicada el 12 de desembre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05