Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El 3 de gener, “Els Pastorets” a la Sala Cultural
Versió actualitzada de la popular obra que necessita la col•laboració d´actors voluntaris caldencs per poder bastir una gran representació.

pastoretsCaldes-EstracEmmarcada dins les Festes de Nadal, Caldes acollirà l´obra de teatre “Els Pastorets” que representarà la Companyia del Casal de Vilassar de Dalt en col•laboració de l´Ajuntament de Caldes i que necessita d´una vintena d´actors voluntaris.

La peça teatral, que explica les aventures d´uns pastorets que fan camí cap a Betlem, és una de les mes arrelades a la tradició del Nadal a Catalunya i existeixen nombroses versions.

L´adaptació que s´ha fet a Vilassar està escrita per Ferran Folch: una versió desenfadada, plena de referències en to de comèdia a l´actualitat.

Des de sempre cada poble ha portat a terme la seva particular representació de la història i així es vol fer també a Caldes: és per això que els adults i nens que ho desitgin poden participar a l´obra inscrivint-se per e-mail a cultura@caldetes.cat.

Els que vulguin assistir-hi com a espectadors i assegurar-se una bona estona de diversió poden comprar les entrades a les oficines de l'Ajuntament a partir del 15 de desembre i fins el 3 de gener en horari de 9 a 14h de dilluns a dissabte. El preu és de 3 euros per a infants fins a 10 anys i 5 euros per a adults. 

Informació publicada el 23 de desembre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05