Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes s´uneix al dia mundial contra la violència de gènere


ManifestViolenciaMasclistaaUn any més, el 25 de novembre, els veïns i veïnes de Caldes, juntament amb representants de les entitats del poble, han tornat a aplegar-se per manifestar el seu rebuig contra la violència masclista. L'acte es va celebrar a les 12 del migdia, a la Plaça de la Vila.


Ferran Oliveres, Secretari del Banc del Temps, va ser l´encarregat de llegir el manifest institucional en el que es va  declarar la ferma voluntat de “continuar treballant fins eradicar” qualsevol tipus de vulneració contra els drets de les dones.

Enguany la reivindicació va incidir en el fet de que malauradament, i segons dades de la Unió Europea, de les nenes i dones que pateixen algun tipus de discapacitat, un 40%  “ha sofert alguna forma de violència”. És per això que en les conclusions del manifest es va “renovar el compromís de sumar esforços i construir sinergies de treball” per acabar amb qualsevol tipus de violència vers les dones.

 ManifestViolenciaMasclistab            ManifestViolenciaMasclistac     


La lectura va donar pas a la realització d´un minut de silenci de tots els assistents en record a totes les víctimes de maltractaments a causa de la seva condició com a dones.L´acte, organitzat des de l´Àrea de Serveis Socials va comptar també amb la presència de l´alcalde, Joaquim Arnó i de l´equip de Govern.

Consultar Manifest contra la Violència de Gènere [+]

Informació publicada el 24 de novembre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05