Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Darreres victòries del Club de Patinatge Artístic
Les patinadores del club de Caldes destaquen en el Campionat d'Espanya Infantil de Badajoz, la Copa Barcelona de Figures Obligatòries, el Campionat d´Espanya Aleví de Ripollet, i la Copa Europa celebrada a Portugal

La RFEP va celebrar els dies 24 i 25 d'octubre a Badajoz, el LXIV Campionat d'Espanya Infantil. Lídia Pujol va competir en lliure i es va proclamar subcampiona d'Espanya. Berta Llorca va aconseguir la medalla de bronze en figures obligatòries i 9ª posició en lliure.

Lidia Pujol i Berta LLorca
Lidia Pujol i Berta LLorca


Els dies 25 i 26 d'octubre de 2014, la FECAPA  va organitzar la Copa Barcelona  de Figures Obligatòries en Molins de Rei on Marta Montoro va fer-se amb l´or, proclamant-se campiona Juvenil i Daniela Maria i Segura es va fer amb la medalla de plata, en infantil aconseguint el subcampionat .

Daniela Maria     copabcn-montoro


La ciutat de Luso, a Portugal, va acollir del 28 d'octubre a l'1 de novembre, la Copa d'Europa 2014. El club va desplaçar-s´hi fins allà amb la patinadora infantil, Lídia Pujol, qui formava part de l'expedició de la RFEP i qui va competir amb el programa llarg i assolint la 4ta plaça.


Els dies 7 i 8 de novembre de 2014 es va celebrar a Ripollet, el LXIV Campionat d'Espanya Aleví. El club de Caldes hi va ser present, amb l´ Aina Lafuente i Graupera, de 10
anys. En el seu primer Campionat d'Espanya, l'Aina va classificar-se en 23ª posició.


Ara el club es prepara per al Campionat de Debutants 2014 de Sant Iscle de Vallalta els propers 29 i 30 de novembre i on hi participarà Lídia Arroyo en Cadet. Per finalitzar l´any, Berta Llorca (infantil), Lídia Pujol (infantil),  Anna Rabassa (cadet) i Carla Escrich (juvenil), han estat convidades el 13 de desembre a Olot en la Gala de Campions 2014.

Informació publicada el 26 de novembre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05