Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Previsió de fortes pluges al Maresme pel cap de setmana
El temps serà complicat al Maresme els dies 28, 29 i 30 de novembre

El servei de meteorologia del Consell Comarcal ha alertat que a partir de divendres ens afectarà una pertorbació que ens portarà precipitacions abundants, vent i temporal marí. Des del Consell Comarcal del Maresme s'avisa de la necessitat d'extremar les mesures de prevenció. S'aconsella mantenir nets els embornals, no estacionar vehicles en zones inundables i molta precaució també a les esculleres i passeigs marítims.
Segons ha informat Meteomar, el servei de meteorologia del CCM, per .divendres s´esperen precipitacions abundants que, a més de superar els 30 litres per metre quadrat, podran ser intenses.
Dissabte continuaran les pluges molt abundants i acumularan més de 50 litres amb xàfecs tempestuosos de forta intensitat. El vent de llevant es reforçarà amb cops que podran superar els 60 km/h i la mar s´alterarà amb forta maror i àrees de maregassa (onades de més de 4 metres).
Finalment diumenge encara plourà de forma abundant, més de 20 litres amb intensitat moderada. En vent serà del Nord i Nord-est amb cops que superaran els 80 km/h. Temporal marítim amb maregassa a tota la costa del Maresme.
Meteomar està seguint l'evolució de la pertorbació i anirà informant dels canvis que es vagin produint.

Informació publicada el 27 de novembre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05