Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Inaugurat el mirador de Caldes amb el nom de “El drac de Caldes, Astharoth”

placa-miradorL´alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, i el Cap de Colla dels Diables d´Estrac, Àngel Maculet van ser els encarregats d´inaugurar el Mirador situat en el punt on convergeixen el carrer Major i la carretera de Sant Vicenç amb el nom de “Mirador del Drac de Caldes”. Durant els parlaments, es va destacar el fet de que enguany els Diables d´Estrac han fet el 30è aniversari, també que el primer local estava situat a prop del mirador.

                                               parlaments-caldesdestrac-mirador

El nom, va ser escollit pels alumnes del Cicle Superior de l´Escola Sagrada Família que van presentar 38 propostes. Després d´una reunió entre el CEIP i l´Ajuntament es va optar pel nom de “El mirador del drac de Caldes, Astharoth” que finalment va ser aprovat pel ple de l´1 de desembre.

La tallada de la cinta del mirador va donar pas a l´espectacle. Els Diables d´Estrac van iniciar un correfoc que va començar a la Plaça de Sant Antoni, va encetar el carrer MaLjor i van continuar per la baixada de l´Església i la Riera fins arribar a la Plaça de la vila on es va fer la gran actuació final.

                                               correfoca    correfocb

Informació publicada el 14 de desembre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05