Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´àrea de Joventut promociona l'ocupació, la formació i la participació juvenil pel 2015

recurs joventutDesprés de l’aprovació per unanimitat en el Ple Municipal del nou Pla Local de Joventut de Caldes d’Estrac 2014-2017, eina en la que s’aglutinen i es dóna cos i coherència a les polítiques municipals de joventut per als propers anys, l’Àrea de Joventut encara el 2015 amb ple d’accions, activitats i propostes encaminades a assolir els objectius plantejats en el propi Pla, sobretot aquells que es refereixen a potenciar els processos d’empenta de la població juvenil.

Totes aquestes accions i propostes estan emmarcades en el projecte anual “Reacció Jove” que, com molt bé diu el seu nom, pretén cercar la reacció de la població juvenil perquè esdevingui agent actiu en la societat.

En aquest sentit, es potencia el Servei d’Informació i Assessorament Juvenil, ubicat a l’Espai Jove (al costat del Poliesportiu Municipal) i les eines i recursos adreçats a facilitar la formació i l’ocupabilitat dels joves, a través de tallers, xerrades, assessorament i acompanyament personalitzat i individualitzat.
Els propers mesos es programaran diversos cursos ocupacionals, adreçats específicament a joves en situació d’atur per tal de fomentar les possibilitats d’inserció ocupacional i laboral. Els cursos plantejats es situen dins els àmbits amb més possibilitats d’inserció laboral en el nostre entorn, així com Ajudant de Cambrer/a, Socorrista Bàsic, Jardineria... Tot i així, l’Àrea de Joventut continua apostant per una interrelació constant amb la població juvenil que poden fer arribar les seves necessitats i demandes. espai jove caldes

A més a més,  des de l’Àrea de Joventut, l’altre gran eix que es treballa és el foment de la participació activa de la població juvenil en activitats i propostes culturals, lúdiques, d’oci alternatiu, lleure i esport. En aquest sentit, també s’han programat multitud d’activitats al llarg de l’any per tal que els i les joves reivindiquin el seu paper actiu en la societat de Caldes.

Les activitats, programes i projectes que es realitza a l’Àrea de Joventut s’aniran difonent als canals habituals de difusió i comunicació de manera que tothom pugui seguir-los i apuntar-s’hi.

Informació publicada el 21 de gener de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05