El curs, a càrrec del prestigiós cuiner Rubén Calvo, conegut per la seva feina en el restaurant el Vellard de Caldes i per un currículum excel•lent que inclou haver treballat amb Carme Ruscalleda, es va realitzar durant els mesos d´octubre i novembre del 2014. Durant aquest temps els joves de Caldes van aprendre tot tipus de receptes: des d' una amanida de llagostins amb poma, pera i parmesà fins a un caneló de rap al jabugo.
Finalitzat el curs, Espai Jove ha decidit editar el llibre de totes les receptes i posar-les a l´abast de tothom qui vulgui endinsar-se al món de la cuina.
Consultar llibre de receptes de Cuina Jove:
LLibre de receptes Curs Cuina Jove Fitxer: Llibre_receptes_Cuina_Jove_2014__3_.pdf Format: Acrobat-PDF |
Informació publicada el 29 de gener de 2015 |
AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05