Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El col•lectiu de Secretaries d´alcaldia del Maresme visita Caldes i el Balneari Termal

secretaries-arnoAquest grup heterogeni creat de manera espontània entre les persones que fan la feina de secretaria i de gabinet d’alcaldies d’ajuntaments del Maresme, organitzen trobades periòdiques per conèixer-se i intercanviar experiències.

El darrer d’aquests encontres va tenir lloc a Caldes el passat 18 de febrer. Va ser a la tarda , fora dels horaris laborals, i va consistir en una recepció a càrrec de l’alcalde, Joaquim Arnó i d’una visita guiada per la vil•la, que les va portar a contemplar la composició “Visió Fragmentada” que es pot admirar a l’equipament de “La Fabriqueta”. Sol Mussons, una de les comissaries responsables de l’elaboració de l’obra, els va oferir una breu explicació sobre les claus del quadre que va anar seguida d’una exposició de l’alcalde sobre els fets que van passar a Caldes durant la Guerra de Successió i en concret, els va explicar l’episodi del Combat de Caldes d’agost del 1713, i de la celebració anual que ara es fa i quel l’any passat es va incloure dins el conjunt d’actes del Tricentenari del 1714 que es van celebrar a tot Catalunya.

secretaries-solEl recorregut va continuar després al nou Balneari Termal, on van conèixer de primera ma les qualitats terapèutiques de l'aigua gracies a la cortesia i atenció de l'empresa concessionària que també les va obsequiar amb un circuit termal.

Informació publicada el 18 de febrer de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05