Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Més de 150 persones participa en la crema d'en Carnestoltes
Els presents gaudeixen d´una impressionat sardinada popular

El passat dimecres de cendra, a l’esplanada Muntanyà, especialment concorreguda per veïns i veïnes amb ganes de festa, va tenir lloc el comiat del Rei Carnestoltes que, tal com mana la tradició, va deixar anar el seu testament abans de caure enmig les flames. Després, una impressionant sardinada organitzada per l’Ajuntament en col•laboració amb l’Associació de Pescadors va ajudar a recuperar forces als qui les havien emprat en la festa i disbauxa dels dies del Carnaval.

Dimecres-cendra    Dimecres-cendra

Aquest any, Sa Majestat el rei Carnestoltes va ser construït  des de l’Espai Jove i representava  la figura del genial pintor català Salvador Dalí. A través d’aquesta figura, els nois i noies participants en la seva elaboració, volien transmetre el seu compromís i esperança en el que els hi depararà la seva vida. En deien “volem pintar el nostre futur” i va ser una consigna també repetida durant la rua que va recórrer els carrers de Caldes el dissabte anterior.

L’escola Sagrada Família també participa en la festa del Carnestoltes

Com cada any, l'escola s’ha unit a les festes del Carnestoltes. Una comitiva del Curs de 6è va ser l’encarregada de realitzar la presentació del carnestoltes i de donar les consignes de vestimenta per a cada dia de la setmana. Des del 9 fins al 13 els alumnes van anar a l’escola amb pijama, esports o disfressats de ferits, tot seguint els mandats de la comissió.

Carnestoltes-sagradaFamiliaa  Carnestoltes-sagradaFamiliab

L’Escola també va celebrar el dijous gras. Els nens i nenes es van disfressar i es va fer una passarel•la en grups al pati amb ball lliure.
Com mana la tradició, dimecres de cendra es va fer el judici del Rei Carnestoltes que va posar punt i final a les bogeries de la setmana i va donar l’inici de la Quaresma.

Veure vídeo [+]

Informació publicada el 20 de febrer de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05