Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa la renovació del Front Marítim
Les obres avancen segons el calendari previst i a més s´incorporen noves millores

Les platges de Caldes gaudiran d’una millor accessibilitat i una millor cura de la flora autòctona. Aquests son els dos objectius que es volen assolir mitjançant unes remodelacions concretes que, juntament amb les obres iniciades al gener, han de finalitzar amb una reforma completa del front marítim.

En primer lloc, es crearan dos accessos nous per a minusvàlids a la platja del Kalima de manera que tothom pugui arribar a la sorra sense cap mena de dificultat. Entre aquestes accions també destaca la construcció d’un nou accés al parc infantil, en la platja anomenada “dels Tres Micos”, permetent que s’eliminin les escales.

acces-parc infantil   acces parc infantil-detall

Finalment, en la millora dels accessos a les platges també està contemplat canviar de forma progressiva les passarel•les de fusta de Pi tractat per fusta d’Eucaliptus vermell que son més resistents a la humitat i la salinitat i, en conseqüència, resulten més fiables i segures.

Febrer 2015-passareles   Passarel·la febrer 2015

A banda de la millora dels accessos, també s’ha creat una zona protegida de flora mediterrània com es pot veure a les imatges. Està pensat que aquest illot assoleixi un protagonisme especial durant la Festa de la Primavera on es podran plantar noves espècies.

Enclavament abans de les obres
Enclavament abans de les obres
Detall de la remodelació de les escales
Detall de la remodelació de les escales

Les tasques de renovació del paviment avancen a bon ritme

Les obres que es van iniciar el passat 14 de gener i que han de finalitzar amb una completa renovació del paviment, de l’enllumenat i la vegetació de l’enclavament segueixen el calendari previst i, si tot continua al mateix ritme, es calcula que estiguin finalitzades abans de Setmana Santa.

A hores d’ara ja s’ha fet tota la demolició del paviment i s’estan preparant les rases per instal•lar la canalització i proveir de serveis com l’aigua i l’electricitat tot el front marítim (Passeig del Mar i Passeig dels Anglesos).

febrer 2015- Passeig del mar-obres  Obres-front marítim

Aquestes actuacions completarien l’acció que es va realitzar al 2008 quan un temporal va endur-se la caseta de la Creu Roja i es va haver d’allargar l’espigó, permetent que, des de llavors, no s’hagin produït més incidents.

Conseqüències del temporal del 2008
Conseqüències del temporal del 2008
Interior de la caseta de la Creu Roja després del temporal
Interior de la caseta de la Creu Roja després del temporal

D’aquesta manera es conclouria doncs, la revitalització d’aquesta zona, una de les més representatives del municipi.

Informació publicada el 25 de febrer de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05