Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El segon taller del POUM analitzarà el model d'ordenació del municipi
Tindrà lloc aquest 6 de març a les 19h a la Fabriqueta.

POUM sessio 23 i 6 marçEl Model d´Ordenació del Municipi. Aquesta serà la qüestió principal a debatre en el proper taller del POUM que se celebrarà el proper 6 de març a les 19h a la Fabriqueta organitzat per l´Ajuntament de Caldes i la Diputació de Barcelona.

Joaquim Arnó, Alcalde de Caldes, obrirà la reunió donant la benvinguda als assistents. Tot seguit Joan Gil, arquitecte municipal de Caldes i un dels membres de l´equip redactor del POUM, farà una exposició sobre les qüestions cabdals del model d´ordenació: quines opcions de creixement té el municipi i la situació actual dels espais públics, zones verdes i equipaments.

Seguint la dinàmica de les trobades anteriors, un cop finalitzada la introducció, els participants es dividiran en grups per debatre i exposar les seves idees damunt dels plànols. Durant el taller es facilitaran les eines necessàries a tots els participants de manera que es puguin recollir totes les propostes.

Amb aquest segon taller, finalitza, de moment, una fase fonamental de la redacció del POUM, que és la recollida de totes les propostes dels ciutadans que passaran a formar part del document que es coneix com l'Avanç del POUM. És per això que des de l´Ajuntament es convida a tothom a participar de manera que el projecte sigui de tots els ciutadans.

D´altra banda cal destacar que tota la informació sobre el POUM es pot trobar en el web municipal: en la secció dedicada especialment al POUM. També en el web municipal es pot consultar les conclusions del primer taller.

Informació publicada el 5 de març de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05