Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Atletes de primer nivell per a la Cursa Popular del 8 de març
Ja hi ha més de 400 inscrits

Cursa Caldes d'Estrac 2015La 26ena edició de la Cursa Popular es celebra el proper diumenge 8 de març. Es tracta d’una prova que l’Ajuntament va recuperar l’any 2008 després de quatre anys sense celebrar-ne (la darrera edició va ser la de l’any 2004). En les darreres edicions de la Cursa ha quedat palesa la importància d’aquesta prova pel municipi que desperta el dia de la seva celebració amb una intensa activitat al carrer i amb la bona acollida de la població en general, any rere any.

En aquesta ocasió, la prova comptarà amb atletes de primer nivell que donaran qualitat a la cita. Mar Roig, Carla Moreno, Ricard Fernàndez,  Daniel Martínez i Joan Soto són els atletes del C.A. Laietana de Mataró, coorganitzador de la prova,  però no els únics destacats, ja que també hi haurà Mercy Rotich, d’Etiòpia,  Ibrahim Ezzaydouni del FC Barcelona o Enrique Rios del Rios Running Team.

Les inscripcions estaran obertes fins el divendres dia 6 a les 12 de la nit i es poden fer a través del portal web de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac (www.caldetes.cat). En el moment de tancar aquest comunicat, ja són més de 400 els corredors que s’han inscrit

Informació publicada el 5 de març de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05