Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Les viles termals catalanes impulsen el turisme de qualitat i salut sota la marca: catalunya termal
El Conseller d´Empresa i Ocupació, Hble. Sr. Felip Puig i Godes  i Joaquim Arnó, President del Consorci de Viles Termals, presenten la campanya conjuntament amb els alcaldes dels municipis membres del Consorci.

font caldesEl proper dimecres 11 de març, a les 12 h, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona (Plaça Comercial, 12), tindrà lloc l´acte de presentació de la nova campanya de la marca Catalunya Termal, impulsada pel Consorci de Viles Termals de Catalunya.

Vuit municipis catalans lligats al termalisme, integrants del Consorci de Viles Termals de Catalunya, impulsen una campanya de la marca de promoció turística: “Catalunya Termal”. Un projecte que té com a principal objectiu promoure el termalisme de casa nostra i fer-ho amb tots els valors afegits que ofereixen les singularitats de cadascuna de les viles termals com a destinació d´un turisme de qualitat i salut.

Programa de l´acte

• Benvinguda, a càrrec del President del Consorci de Viles Termals de Catalunya i alcalde de Caldes d'Estrac,  el Sr. Joaquim Arnó i Porras,

• “El valor de les aigües mineromedicinals”, a càrrec d' Albert Benzekry, historiador i regidor de la Garriga,

• Presentació de la campanya promocional de la marca Catalunya Termal, a càrrec del Sr. Isidre Pineda, regidor de Caldes de Montbui,

• Cloenda a càrrec del Hble. Sr. Felip Puig i Godes, Conseller d'Empresa i Ocupació.

• Acte simbòlic: “Els alcaldes es mullen per les aigües mineromedicinals" que girarà en torn a dos espais,  un amb una font d'aigua mineromedicinal i un altre amb aigua corrent de l'aixeta.

Després de l'acte s'oferirà un tast dels productes típics més representatius de les viles termals.

Informació publicada el 5 de març de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05