Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La festa de la primavera a primera línia del mar
Pares, mares i fills ajuden a crear una zona protegida de fauna mediterrània

Diumenge 1 de març al matí, les famílies de Caldes van respondre a la crida de celebrar junts la que ja s’ha consolidat com a Festa de la Primavera. Aquest any ha estat Arrels Cultura l'entitat encarregada d'organitzar-la, i amb motiu de la festa s’ha procedit a la repoblació del petit turó que hi ha a la platja, just enfront del Passatge Tramuntana, conegut col•loquialment com l’illa del Tamariu.

festa-primavera-arno  festa-primavera-detall-nena

En "Mitu" i la gent d'Arrels Cultura van ser els encarregats de dirigir la plantada de les espècies autòctones que tenen com a objectiu simular una Garriga. Per aconseguir-ho es van posar set tipus de plantes diferents: Llistó, Estrelleta de Mar, Tamariu, Garric, Llentiscle, Sempreviva Borda i Estepa Arenal. Totes elles escollides perquè les seves característiques fan que s’adaptin bé a aquest indret sense que el manteniment sigui costós.

festa-primavera-detall-planta  Festa-primavera-general

Després de la plantada, els nens i nenes van rebre un obsequi i van gaudir d’un espectacle a càrrec de la companyia “En clau de clown”  pensat per introduir als més petits en els valors del respecte i la cura del medi ambient.

festa-primavera-espectacle-actors  Festa-primavera-espectacle-public

La revitalització d’aquest espai es va iniciar durant les tasques de les obres que tenen com a objectiu final la renovació del Front Marítim. És per això que durant els darrers dies de febrer l’Illa de Tamariu ja es va condicionar de manera que el dia de la primavera estigués a punt per la plantada.

Informació publicada el 6 de març de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05