Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Temporada Estiu 2014

Enguany, l´oficina de Turisme de Caldes d´Estrac ha enregistrat  més de 200 consultes, xifra similar a la de l'any passat. La majoria han estat presencials, tot i que destaquen les demandes telefòniques i l'augment de peticions d´informació a través del correu electrònic.

Segons les dades del programa del gestor estadístic de l´àrea de turisme, la majoria de visitants, gairebé un 80%, són de procedència espanyola mentre que el turisme internacional representa un 20%. Després, França és el primer país en nombre de visitants seguit d´Alemanya. En menor nombre altres nacionalitats com el Regne Unit, Itàlia, Bèlgica, Països Baixos, Suècia, Dinamarca i Estats Units.

gràfic-paísCal destacar que Catalunya representa un 89% dels turistes de l´Estat Espanyol, pel que es pot concloure que la majoria és turisme de proximitat.
Pel que fa al tipus d´estada, mentre que un 63% son turistes de pas, un 37% fa pernoctacions. El motiu principal de visita al municipi és, per amplia majoria, les vacances. Mentre que els motius de viatge per veure a la família, negocis, salut o cultura son minoria.

Pel que fa als grups d´edat, destaquen els visitants d´entre 35-65 anys ja que representen un 82% del total. La segona franja, en menor quantia, és la de 26-35 anys que representa un 8%, i el tercer grup d´edat és de més de 65 anys amb un pes del 10%. Els visitants  viatgen en  família (32%),també en parella (35%)i sols(17%). Només un 5% ho fa en grups.

Les dades de la gràfica de l´ocupació hotelera mostren que les pernoctacions durant la temporada d´estiu  s´han mantingut respecte l´any anterior i fins i tot,  el nou Bed & Breakfast inaugurat el mes de juliol ha obtingut uns resultats d´ocupació més que positius.

Informació publicada el 30 de març de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05