Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´orquestra Camerat del Maresme tanca els actes del Sant Jordi 2015
Les peces barroques de Bach i Sammartini van conformar la part principal del concert

concert_esglesia.Tot i que les primeres notes que van sonar a la Parròquia de Santa Maria de Caldes el passat diumenge 26 d’abril formaven part de les “Variacions per Itzíar” del mataroní Moisés Bertran composades al 1967, el gruix del concert va estar dedicat a les peces barroques.

D’aquesta manera, els membres de Camerart- Orquestra del Maresme van fer un inici sorprenent amb la peça inesperada per continuar amb obres barroques de compositors tan coneguts com Johann Sebastian Bach i Giuseppe Sammartini.
A més de la tasca del director, Jordi Colomer, van excel•lir les interpretacions dels solistes Antònia Escales i Sergi Mauro, així com la flautista Rosa Camps. En conjunt, l’orquestra va guanyar des de bon principi el favor del públic que va seguir atentament tot el certamen des de la primera peça fins la darrera nota.

concert_musicsCamerat-Orquestra del Maresme,  es va crear al 1998 i des de la seva fundació la seva fita sempre ha estat la d’aprofundir en cada estil musical, com es va poder palpar en la seva actuació del diumenge. Actualment el seu treball ja es coneix, no només a tota la geografia catalana, si no també a l’Estat Espanyol i a Colòmbia, on han realitzat diversos concerts.

El concert ha estat una de les iniciatives portades a terme des de l’Àrea de Cultura amb la col•laboració de la Parròquia de Santa Maria, amb motiu de les festes de Sant Jordi.

Informació publicada el 28 d'abril de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05