Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Més de 20 associacions es reuneixen a l´Esplanada de Can Muntanyà per la Fira Animal Natural

fira_animal_vetal_presentacio__gossosEl bon temps va acompanyar tota la jornada que es va iniciar segons el previst a les 10h del matí  amb el taller de pinta cares i la presentació dels gossos en adopció.

Com era d’esperar el clímax del dia va arribar a la una del migdia amb la demostració de les habilitats canines per part de l’entitat “Al Perro Verde”.Per la tarda els protagonistes van ésser els gossos de la vila que van tenir l’ocasió de desfilar davant del públic.

fira_animal_alperro_verdeSegons la principal organitzadora i presidenta de l’A.P.U.A.D, Angelika Domhan, la fira ha estat un èxit: “la gent s’ha involucrat molt i  es va mostrar interessada en les activitats de totes les associacions que hi van participar”.  “També hem pogut aconseguir fer un primer contacte amb la gent interessada en adoptar una mascota. Persones a les que posarem en contacte amb les protectores, facilitant la gestió el més possible.”

L’acte va contar amb la presència de l’alcalde, Joaquim Arnó, i segons Domhan, aquest cop han estat 20 les organitzacions reunides a l’Esplanada, totes relacionades amb la cura dels animals, des de les mascotes fins als animals de granja. “Cal destacar que aquesta fira s’ha pogut dur a terme gràcies a la empresa Naturavetal, principal promotora de la jornada i a l’Ajuntament de Caldes”.


Un fenòmen mediàtic: “kachorra solidària”

fira_animal_kachorraCom a curiositat va destacar la jove iniciativa de “La kachorra solidària”.  Segons els seus impulsors, la idea va començar amb la creació d’ una sèrie de productes relacionats amb el gos, amb el desig de comercialitzar-los i destinar els diners a les protectores dels animals. Actualment Kachorra és una autèntica estrella de les mascotes que ja té uns 3.500 seguidors a Facebook 

Et pot interessar:

Arriba la 4ta edició de la Fira Animal Natural

Culmina amb èxit de participació i visitants la Fira Animal Natural

Informació publicada el 12 de maig de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05