quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La platja dels 3 Micos aconsegueix la Bandera Blava per 8č any consecutiu
La Platja del Bassiot optarā al guardķ el proper 2016

w_platja_bandera_blavaNomés 8 platges del Maresme han aconseguit la Bandera Blava aquest 2015, i la platja dels Tres Micos de Caldes n’ha estat una.

La bandera blava és un guardķ anual i un sistema de certificaciķ que atorga l’ADEAC (Associaciķ d’Educaciķ Ambiental i del Consumidor) i la Federaciķ Europea d’Educaciķ Ambiental a aquelles platges (també ports i embarcacions) que acompleixen els criteris de qualitat. Criteris que es revisen i renoven periōdicament d’acord amb les necessitats actuals perō també amb el desig de que es perseveri en el manteniment excel•lent de la qualitat.

És per aixō que des de l’Ajuntament de Caldes es fan actuacions durant tot l’any que permetin aconseguir aquesta distinciķ que és primordial per obtenir el turisme de qualitat.

brigada_platjaEnguany, aquestes intervencions han estat des de la neteja del fons marí, fins a actuacions mediambientals, perō també la inclusiķ de la ruta de senderisme de les Tres Viles i la creaciķ de la zona protegida de flora mediterrānia (a l’illot del Tamariu).

D’altra banda també s’han mantingut i millorat els serveis de neteja de sorra, els punts de reciclatge i un equip de salvament qualificat: prestacions que ja es van implementar fa uns anys i que ara formen part de la marca prōpia de les platges de Caldes.

w_platja_rutes_turismeEls altres municipis del Maresme que també han aconseguit la Bandera Blava han estat: Malgrat, Calella, Sant Pol, Canet i el Masnou.

Pel 2016 l’objectiu és que també la Platja del Bassiot aconsegueixi aquest guardķ. Per aixō estā previst efectuar noves actuacions, com ara l’emplaįament de passares adaptades per a persones amb mobilitat reduīda, la instal•laciķ de dutxes ii wāters amb facilitats perquč tothom pugui utilitzar-los.Segueix llegint:
- Ofensiva per aconseguir la millor qualitat de les platges 
- La Platja dels Tres Micos obté la bandera blava per cinquč any consecutiu

Informaciķ publicada el 18 de maig de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05