Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L´alcalde, Joaquim Arnó, i la regidora d´Educació, Beth Segura, van ser els encarregats d'explicar el funcionament de l´Administració pública

Imate cedida per l'Escola Sagrada Família
Imate cedida per l'Escola Sagrada Família
Després d’haver estat estudiant el funcionament de l’Administració Local i l’organigrama de l’Ajuntament, els nens i nenes de tercer de primària de l’Escola Sagrada Família han dut a la pràctica les lliçons amb una visita guiada per l’edifici.

La  pràctica es va realitzar el passat 7 de maig i van ser el mateix Alcalde, Joaquim Arnó, i la regidora d’Educació, Beth Segura, els encarregats d’anar mostrant les diferents sales i explicar com funciona l’organisme.

ajuntament_jove__1_Va destacar el simulacre de plenari del que s’ha anomenat com “Ajuntament Jove”, on els nens van ser els protagonistes. Cadascú amb una regidoria, però també participant com a  públic i amb la presència de l’Alcalde i el Secretari, van debatre diferents temes, propostes i millores del municipi, sota el seu particular punt de vista.

Com és habitual, el secretari ha pres les notes pertinents i farà arribar l’acta a l’escola on la classe analitzarà si son necessàries algunes esmenes. L’acta es llegirà el proper curs, quan es realitzi el proper plenari de l’Ajuntament Jove.

La visita dels alumnes va finalitzar amb un recorregut per l’OAC i per la Policia Local

Informació publicada el 21 de maig de 2015