Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Campionat de Patinatge Artístic de Barcelona Júnior omple el poliesportiu
Un cop més el Club de Patinatge Artístic de Caldes d'Estrac destaca per oferir una organització excel•lent

Patinatge_campionat_junior_bcn_carla__1

Més de 40 patinadors i més de 400 espectadors. El passat cap de setmana del dissabte 16 i diumenge 17 de maig, el Poliesportiu de Caldes d´Estrac acollia per primer cop el Campionat  de Patinatge Artístic de Barcelona Júnior organitzat pel Club de Patinatge Artístic de Caldes  d'Estrac amb el suport de l'Ajuntament.

Les dues jornades van ser molt intenses en les modalitats de lliure individual masculí i femení, júnior b femení i parelles artístic.

Va destacar l´actuació de la caldenca Carla Escrich, del CPA Caldes d'Estrac, que va assolir la primera plaça en el programa lliure individual de la categoria junior femení i per tant, ser Campiona de Barcelona a casa seva.  També va participar una lluitadora Marta Montoro del CPA Caldes d'Estrac obtenint una 14a plaça final.

Ara, després del campionat, la patinadora del CPA Caldes, Escrich, ens representarà en el Campionat de Catalunya Júnior, que és celebrarà a Santa Cristina d´Aro el 13 i 14 de juny.

L´acte de cloenda va estar presidit per l'Alcalde Joaquim Arno, la Regidora d'esports Elisabeth Segura, el Regidor Joan Baró, la Presidenta de Barcelona i directiva de la Federació Catalana de Patinatge Yolanda Muro, i la Presidenta del Comitè de Patinatge Artístic de Barcelona Montserrat Mata.

Cal destacar la tasca organitzativa del club que va coordinar l´esdeveniment esportiu amb la Creu Roja i amb agents de seguretat, i que li van merèixer les felicitacions dels diferents estaments federatius, tècnics, presidents i pares. El president del club, Eduard Casals es va mostrar agraït amb tots els col•laboradors: “És un honor i un plaer tenir el recolzament de les famílies del Club abocades a ajudar, perquè sigui possible organitzar esdeveniments de la importància d'un Campionat de Barcelona. Agrair a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac la seva implicació  perquè la celebració d'aquest Campionat fos un total èxit”

Consultar les classificacions [+]

Informació publicada el 22 de maig de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05