Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa el XVIIè Festival de Música Clàssica Santa Florentina a Caldes
Tota la programació

Imagen_Festival_sin_marcoCarlos Hartmaan, principal organitzador del festival, descriu la XVII edició de la contesa com una selecció curada i exquisida dels diferents camins que ha seguit la música clàssica. “Oferim des de concerts de piano, fins òpera, a peces interpretades per tenors o orquestra de càmera. Fins i tot, espectacles transgressors com els que ofereix Ara Malikian.” Segons el promotor: “Hem concretat una programació que penso que pot interessar a tot tipus de públic. Això sí, mantenint els llindars de qualitat i excel•lència que caracteritzen el Festival de Santa Florentina. Com sempre, mirem d’oferir la combinació perfecta entre músics consolidats i reconeguts per la seva trajectòria i qualitat, i els joves amb un gran potencial”.

Els concerts, s’iniciaran el proper 11 de juliol i finalitzaran el 15 d’agost. Els interessats podran trobar tota la informació en la web específica del festival i en el web municipal.

Consultar programació [+]

El Parc del Mossèn Jacint Verdaguer, un dels escenaris del Festival.


signatura_conveni_arno_hartmannDesprés de la signatura entre l’Alcalde Joaquim Arnó i Carlos Hartmann, promotor i organitzador del certamen, han quedat enllestits els darrers detalls que faran realitat la posada en escena de la XVII edició del Festival de Santa Florentina a Caldes d’Estrac.

Vistes des del Parc Mossèn Jacint VerdaguerUn dels canvis més destacables que s’ha realitzat durant el transcurs de les negociacions, ha estat la ubicació del festival. Finalment, les vetllades es repartiran entre el Parc Mossent Jacint Verdaguer i la Parròquia de Santa Maria de Caldes. Tot i que en un primer moment s’havia pensat en el Parc de Can Muntanyà, s’ha valorat que el Parc Mossent Jacint Verdaguer té més facilitats d’accés, més amplitud i un entorn immillorable, amb les vistes al mar i envoltat de natura. Tant l’escenari com els espectadores estaran situats sota una carpa que acabarà de vestir l’entorn.

A més, s’oferirà un servei de càtering exclusiu que s’iniciarà amb 1h 30’ d’antelació, i estarà disponible durant el temps de descans. D’altre banda, també s’habilitaran zones de pàrquing tant a les rodalies com a la vila i es posarà en marxa un servei d’autobús llançadora que estarà operatiu durant tot el transcurs del concert. Detalls tots aquests, dels que s’anirà informant al web de l’ajuntament i al web que s’habilitarà exclusivament pel festival.

Segons Arnó “ hem recuperat un actiu comarcal que no es podia deixar perdre. Els darrers anys, Caldes ha demostrat una sensibilitat especial en quant les arts plàstiques i la música i una gran capacitat per organitzar concerts, com els que es van celebrar l’any passat en benefici de la Fundació Clarós. Ara es tracta d’unir esforços i dur a terme un projecte de qualitat”. D’altra banda Hartmann destaca “la implicació, les facilitats i la fluïdesa amb les que està treballant l’Ajuntament per posar en marxa el festival”.

Noticies relacionades:

El festival de música de Santa Florentina es trasllada a Caldes [+]

Informació publicada el 29 de maig de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05