Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Més de 30 exemplars a la XXIII mostra de bonsais
L´exposició també es podrà visitar el 6 i 7 de juny a Arenys de Mar

bonsaiL’Equipament de la Fabriqueta s’ha convertit aquest cap de setmana en un autèntic jardí de tocs asiàtics gràcies a l’exposició que ja fa 23 anys que realitza l’entitat Amics dels Bonsais.

En aquesta ocasió, van ser 38 els exemplars que es van exhibir, tots ells resultat del treball que els membres del grup han realitzat durant el curs. Des de espècies autòctones, recuperades de la natura com alzines o roures amb més de 70 anys, tot i presentar-se amb el volum característic dels bonsais, a models típics del Japó com un Om d’aigua que ja ha estat sol•licitat per formar part d’un anunci de la casa Martini, segons va explicar el president de l’Associació, Joan Puig.

_acte_bonsaisDurant la inauguració, Puig va aprofitar per donar les gràcies a tots els assistents, i l’alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, va animar a tothom a continuar utilitzant els espais de la vila: “des de l’Ajuntament volem continuar impulsant les activitats de les entitats que conformen Caldes de manera que totes es puguin realitzar amb èxit.”

L’acte va concloure amb el lliurament d’obsequis a tots els membres de l’entitat i un refrigeri. Ara, la propera cita de l’entitat serà el proper 6 i 7 de juny a Arenys de Mar, on es farà una mostra dels treballs amb algunes de les espècies ja exposades i d’altres exemplars que no s’han vist encara.


Noticies relacionades:

Amics dels Bonsais, presents a la Fira de l'Arbre i la Natura [+]

Una olivera autòctona dels Amics dels Bonsais de Caldes s'exposarà al Jardí Botànic de Barcelona [+]

Informació publicada el 2 de juny de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05